Dutch Comic Con 2015 – Q&A Videos!

DutchComicConVideosBanner

Vanmiddag wilde ik aan de slag gaan met het opnemen van een Book Haul in de vorm van een soort van sfeer filmpje. Maar toen dacht ik; ehh, tja, hoe bewerk ik eigenlijk een video? Daar ben ik later in de middag nog achtergekomen toen ik het programma iMovie opstartte. Alles sprak wel voor zich, dus ik had even geoefend met de Q&A’s van Osric Chau en Michael Cudlitz die ik had opgenomen afgelopen zaterdag tijdens Dutch Comic Con!

Natuurlijk wilde ik ook deze videos met jullie delen en aangezien ik vanochtend al een verslag online had gezet van Dutch Comic Con, zijn hier nog de filmpjes. Enjoy!

Osric Chau

Michael Cudlitz


Nu snap ik alleen niet waarom dat begin van deze video zo raar doet. Er was wel een optie die YouTube voorstelde om het beeld minder schokkerig te maken – en daar heb ik dan ook voor gekozen. Misschien dat het daar door komt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post