Color Magic – Eye Shadow Kit

ColorMagicEyeshadowBanner

Color Magic is het nieuwe make-up merk wat verkrijgbaar is bij de Action. Ik zag een heel leuk oogschaduw palette liggen met tien verschillende kleuren. Nu had ik hem voornamelijk gekocht voor de bruintinten want ik ben niet zo van de blauwe oogschaduw.

IMG_1537_2

Aan de binnenkant van het palette zit ook een klein spiegeltje, deze zit verstopt onder de rand waar ‘Color Magic Eye Shadow Kit’ staat. Ik moet eerlijk toegeven, dat hij me niet eens was opgevallen, daarom zie je hem ook nergens op de foto’s voorbijkomen, haha.

IMG_1544_2

Het doosje ziet er netjes uit. Niks van bijzonders, maar dat hoeft ook helemaal niet. Ook zit er een sponsapplicator bij die ik eens een keer gebrukt had met het maken van een look. En ik moet zeggen, hij werkte toch best wel fijn! (Linksboven zie je een inimini stukje spiegel!)

IMG_1540_2

IMG_1541_2

Op één van mijn bruine oogschaduws zat een zwart vlekje. Maar toen ik er met mijn vinger overheen ging was hij zo weg gelukkig.

Op naar de swatches! Beide foto’s zijn trouwens gemaakt met flits:

IMG_1546_2

Alle bruintinten op een rijtje, alhoewel je de lichtste kleur niet echt goed ziet.

IMG_1556_2

En alle blauwtinten op een rijtje.

Zoals je kunt zien is de pigmentatie van de bruine beter. Vooral de kleuren met glitters geven heel goed af, die zonder glitters zijn echter wat minder.

Hieronder zie je de look die ik met het bruine palette gemaakt heb!

oogschaduw01

Oogschaduw03

Huh, het lijkt net of dat ik mijn eyeliner niet helemaal heb doorgetrokken, maar als ik in de spiegel kijk, is dit toch echt zo :’D

Verder draag ik:
– Essence: I <3 Stage eyeshadow base - Essence: I <3 Extreme crazy volume mascara - Essence: Stays No Matter What waterproof eyeliner pen - Etos: Waterproof Kohl Pencil
Helaas heb ik het bonnetje al weggegooid, maar de Color Magic: Eye Shadow Kit is verkrijgbaar bij de Action voor minder dan een euro. Volgens mij was hij iets van €0,59 of zo.

4 Comments

 • robin

  September 25, 2013 at 10:10 am

  ik vind het bruine palette wel mooi ^^

 • Marije

  September 25, 2013 at 10:53 am

  Mooie look heb je gemaakt 😀 als je niets had gezegd van de eyeliner had ik ‘t niet gezien 😉 X

 • Jana Vmh

  September 25, 2013 at 2:13 pm

  Wow zo budget! Ik vind de foto’s van je ooglook erg mooi 🙂 x

 • pamela

  October 3, 2013 at 5:06 pm

  de bruine tinten zien er mooi uit

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post