21 & over

Als je in Amerika eenentwintig wordt, betekend dat maar een ding; naar het cafe gaan en drinken maar! Dat is ook precies wat de eenentwintigjarige Jeff Chang gaat doen. Nja, het was niet zijn idee, maar van zijn stomme vrienden, Miller en Casey. Jeff Chang heeft namelijk een belangrijk interview wat hem te wachten staat…

21-and-over-Movie

Bron foto: campus.ie

Jeff Chang is net 21 geworden. De dag na zijn verjaardag heeft hij een groots interview voor zijn aankomende studie. Jeff Chang’s twee beste vrienden verassen hem en staan spontaan voor de deur op zijn verjaardag. Ze willen hem mee uit nemen, want Jeff Chang is nu eindelijk volwassen! Jeff Chang zit dit in de eerste instantie niet zo zitten en besluit om niet mee te gaan. Maar waar Miller en Casey de beste in zijn, is mensen overhalen. En zo gaat Jeff Chang mee op pad om zijn verjaardag uitbundig te vieren.

Maar, je raad het natuurlijk al, de avond die de drie vrienden voor ogen hadden (een paar biertjes drinken en dan weer naar huis) verandert al snel in een avond vol vernedering en veel te veel alcohol.

Zou Jeff Chang wel nuchter genoeg zijn voor zijn belangrijke interview?

21 and Over

Bron foto: ungrandmoment.be

’21 & Over’ is van de makers van ‘The Hangover’ en dit kun je wel merken ook. Er komt dezelfde droge humor in voor en het onderwerp is natuurlijk zo’n beetje hetzelfde; alcohol zuipen en niks meer van je avond kunnen herinneren. Het is een grappige film om een keer te zien, maar daar blijft het ook wel bij.

4 Comments

 • Nieke

  September 26, 2013 at 10:18 am

  Voor een ‘ik wil niet denken’ middag misschien wel een keer leuk maar denk niet dat het super hoog op mijn to-watch list staat.

 • Anneke

  September 26, 2013 at 3:03 pm

  Ik vond de eerste The Hangover best leuk, de rest heb ik nooit gezien en deze film, tsja… Misschien als ik echt een keer zin heb in een flauwe film zonder inhoud.

 • Marije

  September 26, 2013 at 9:18 pm

  Die lijkt me heerlijk voor een zondagmiddagje ‘niets’ ๐Ÿ˜€ xx

 • Mirjam – Jewelyz

  September 27, 2013 at 11:14 am

  Haha dit is echt zo’n film voor als je even je gedachten op 0 wilt zetten en wil lachen ๐Ÿ˜‰ The Hangover vond ik trouwens wel errrug leuk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post