Pretty Little Liars: Bedrog – Sara Shepard

Weet je zeker dat je eerlijk bent?

De vier vriendinnen Hanna, Spencer, Aria en Emily hebben moeten boeten voor hun daden. Ze werden gestalkt door de geheimzinnige A, die dreigde hun diepste geheimen te verklappen. Gelukkig is A ontmaskerd en kunnen de meiden weer hun gang gaan. Maar… eens een leugenaar, altijd een leugenaar.

Hanna wil per se de populairste zijn en is bereid daar alles voor te doen. Spencer duikt in familiegeheimen die het daglicht niet kunnen verdragen. Emily is bezeten door een nieuwe liefde, een jongen. En Aria is wel heel geïnteresseerd in haar moeders liefdesleven.
De schandalen worden sappiger en de geheimen duisterder… met dodelijke gevolgen. Leren ze het dan nooit?

IMG_2146_2

Nu bekend is wie ‘A’ is kunnen de meiden weer hun normale leventjes gaan leiden, of toch niet?

Hanna heeft een trauma, ze was namelijk aangereden door haar beste vriendin, Mona. Verder probeert ze samen te leven met haar bijna stiefzus Kate, maar ze kunnen het niet echt met elkaar vinden. Hanna’s vader is namelijk verloofd met zijn nieuwe vriendin.

Spencer heeft wat familieproblemen. Haar oma is overleden en ze komt erachter dat ze niet in de erfenis staat. Dat alleen échte Hastings in de erfenis staan. Spencer vraagt zich af of ze geadopteerd is.

Wanneer Aria op een kunstbeurs is, staat ze te flirten met één van de kunstenaars waarvan ze een schilderij afschuwelijk lelijk vind én de man die een date heeft met, jawel, Aria’s moeder!

En als laatste, Emily is verliefd geworden op een jóngen! Na altijd gedacht te hebben dat ze lesbisch was, kan ze haar gevoelens voor deze jongen niet onderdrukken.

Maar, er is een nieuwe ‘A’ in het spel! Kunnen de meiden erachter komen van wie ze nu weer al die berichtjes ontvangen?

IMG_2150_2

Ook dit deel was weer zo uitgelezen! Wat hou ik toch van Sara Shepard’s schrijfstijl, het blijft je gewoon boeien en het blijft ook gewoon spannend! Je wilt gewoon weten wie de échte ‘A’ is en eerlijk gezegd; dit verveeld echt totaal niet. Ik zou nog zo’n honderd boeken kunnen lezen, zonder dat ‘A’ ware identiteit verhuld is.

In ieder boek kom je ook meer te weten over de meiden, Sara Shepard gaat er steeds dieper op in en dat vind ik erg leuk. Ik hoef niet gelijk alles te weten van een verhaal.

Ik vond alleen het einde van dit boek weer verschrikkelijk!.Ik wil gewoon weten hoe het verder gaat, haha! Gelukkig heb ik deel 6 en 7 ook in mijn boekenkast staan, dus die ga ik snel lezen!

8 Comments

 • Anneke

  September 24, 2013 at 11:38 am

  Ik kom deze boeken op veel blogs tegen. Heb me al eens voorgenomen om deel 1 te lenen bij de bieb of te kopen bij het Boekenfestijn, maar dan zie ik ‘m dus weer niet. Wel vaak deel 2 of 3…

  1. Lieke

   September 24, 2013 at 5:00 pm

   Toen ik deel 1 kocht, was hij maar 5 euro, ik weet alleen niet of dat nog steeds zo is?

 • Nieke

  September 24, 2013 at 12:12 pm

  Ik ben gestopt met de serie (eind seizoen 3) omdat ik het te langdradig en zelfs een beetje nep vond worden. Dus ik denk dat de boeken ook niet zo aan mij besteed zijn haha.

  1. Lieke

   September 24, 2013 at 5:01 pm

   Hmm, de boeken zijn wel ietsjes anders dan de serie dat wel. Maar het komt allemaal wel op hetzelfde neer ja 😛

 • LifeOfBun

  September 24, 2013 at 1:01 pm

  Jah vindik ook met een boek, of film, of game zelfs. Ik moet niet meteen alles weten, interessant ontplooien over een situatie in je gezicht smijten any day. 😛 Klinkt fijn.

  1. Lieke

   September 24, 2013 at 5:01 pm

   Ja precies 😀

 • Tineke

  September 24, 2013 at 9:12 pm

  Dit lijjkt me echt een heel leuk boek! Wat heb je een leuke blog. Heb je ook bloglovin? Ik zou je namelijk graag willen gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 • Eva

  September 25, 2013 at 7:22 pm

  Aaah spoiler! Maar kan nog niet wachten tot ik de afleveringen zie :). En wie is A?!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post