Collective Haul – September 2015

2015CollectiveHaulSeptemberBanner

Afgezien van pannen, een waterkoker, zeep en een hoop andere nuttige dingen voor in huis, kan ik gelukkig nog steeds wel leuke dingen voor mezelf kopen hoor (lees; boeken) ;3 Alhoewel het wel even zoeken was welke dingen ik ook alweer gekocht had deze maand. Maar het meeste heb ik weer bij elkaar gevonden!

IMG_6736_2

Yeeesss! Eindelijk in mijn bezit – The Copper Gauntlet 😀 Ik vond The Iron Trial echt ontzettend leuk dus ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat! En de cover is zo pretteehh~

IMG_6726_2

Rode Koningin mocht ik ontvangen als recensie-exemplaar van Uitgeverij cargo. Ik ben er al in begonnen ik moet zeggen dat het begin een beetje moeilijk was om in te komen. Maar nu ik een stukje verder ben, wordt het wel interessant!

IMG_6727_2

Marionet ontving ik van Harper Collins. Aangezien ik Pupil nog steeds niet gelezen heb, was ik erg verrast dat ik nog een recensie-exemplaar toegestuurd kreeg – thanks! De Godinnentest trilogie van Aimee Carter vond ik echt heel leuk, dus ik ben benieuwd naar haar nieuwe boek!

IMG_6728_2

Gisteren was ik in de stad met Silvy en ik wist al een tijdje dat er een uitverkoop was in de winkel van Polare, wat nu Boeken Plus heet (thanks Ellis!). Natuurlijk kon ik het niet laten om er een kijkje te nemen en er was gewoon korting op korting op korting – waaat!? Ik nam het laatste deel uit de Firelight trilogie mee…

IMG_6729_2

maar ook zag ik Val en Verlossing liggen! Ik was niet helemaal te spreken over het eerste deel uit deze serie, maar ik wil stiekem toch wel verder lezen (en opnieuw beginnen). Ik had m’n koppie er niet helemaal bij namelijk tijdens het lezen van Schim en Schaduw – oeps!

IMG_6730_2

Deze twee glaasjes kocht ik bij Flying Tiger! Ik zag ze en ze deden met gelijk denken aan Nana – de anime/manga serie waar ik helemaal weg van ben. Ik was al zo lang op zoek naar zulke glazen en eindelijk gevonden 😀

IMG_6732_2

Baymax sleutelhanger van eBay! En een sleutelhanger van een Lego blokje uit Legoland! De ouders van Dennis waren daar heen geweest en ze hadden deze meegenomen ;D

IMG_6738_2

Ook hadden ze een peper -en zoutstel meegenomen van twee enorme lego blokjes! En ze hadden nog een ijsblokjes tray meegenomen, maar die ligt al in de diepvries :3

IMG_6733_2

Schattige bookmark/sticky note dingetjes van Alice in Wonderland~

IMG_6734_2

Nog meer sticky notes, deze zijn van de Action!

IMG_6735_2

Super grappige clipjes om zakjes mee dicht te doen (zoals brood, chips etc.) – gekregen van Dennis zijn zusje en haar vriend :3 Er zitten ook grotere bij, maar die heb ik al in gebruik, haha ^^

IMG_6737_2

Handige dingetjes gekregen van Peter en Angelieke 😀 Oh en die chocomel lijkt me echt super lekker trouwens~ Oehh, ik ga hem zo proberen tijdens de lunch! Er zat trouwens ook nog een spatel bij, maar die heb ik al in gebruik gehad :’D

IMG_6739_2

Jullie hebben hem waarschijnlijk al voorbij zien komen – mijn Rocket T-shirt van Spreadshirt! Vergeet trouwens niet om mee te doen met de winactie om twee Spreadshirt vouchers te winnen ^^

IMG_6740_2

En als laatste kocht ik gisteren nog een basic vest bij de H&M ;3

En nu ik zo in de kast kijk, zie ik het boek ‘On Top’ staan van Anna Nooshin – die had ik ook nog gekocht! En verder kan ik me niet echt herinneren wat ik nog meer gekocht heb. Ik ben nog wel naar het Boekenfestijn geweest, maar de Book Haul is daar al van online gekoemen.

P.s; Ik ben er nog niet over uit of ik deze kleur groen voor m’n layout wel mooi vind of niet. Misschien ga ik toch iets met ‘herfstigere’ (wauw) kleuren proberen. Denk aan oranje/rood/geel. Ik ga er in ieder geval nog mee aan de slag! Wat vinden jullie?

9 Comments

 • Lies | Louwerke

  September 30, 2015 at 12:59 pm

  Leuke dingetjes! Ik zag die glazen nog voordat ik je tekst erbij had gelezen en dacht gelijk: Nana! Zo cute!

  En dat peper en zout stel, ik moet het ook hebben! :O

 • Fleur

  September 30, 2015 at 2:28 pm

  Wat een leuke spulletjes! Vooral de sleutelhanger en het peper en zout stelletje zijn echt te cute voor woorden! I love it! super leuk artikel!

 • Dalinka

  September 30, 2015 at 4:52 pm

  Leuke spulletjes heb je gekocht. Die sticky notes zijn echt té schattig! Ik gebruik eigenlijk nooit sticky notes, maar ik zou ze bijna kopen puur voor de heb:-p

 • Emmy

  September 30, 2015 at 6:15 pm

  Ik wil stiekem ook nog naar Breda… maar ik heb nog zo veel boeken liggen.

 • Vivian

  September 30, 2015 at 7:34 pm

  Die hebbedingetjes zijn zo leuk!

 • zwartraafje

  September 30, 2015 at 8:22 pm

  Zo’n leuke spulletjes. Ik had het trouwens wel meteen opgemerkt dat de kleur van je header was aangepast. Opvallen doet hij dus alleszins al wel. 🙂

 • Melissa

  September 30, 2015 at 8:45 pm

  Wat een leuke dingen! Vooral de Baymax sleutelhanger is super leuk!

 • Dinja

  October 2, 2015 at 1:15 pm

  Die lego blokjes zijn zo gaaf! Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar die ijsblokjes vorm ^_^”
  En die sticky notes van Alice in wonderland zien er zo schattig uit!

 • robin

  October 20, 2015 at 12:23 pm

  omg waar heb je die alice in wonderland dingen van?? <3 zo cute

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post