De boeken die ik wil lezen tijdens #Boektober

BoektoberBanner

Readathons – ik geef eerlijk toe dat ik er nooit zo goed in ben ^^” Ik zag ook al een Grisha Readsthon voorbij komen in de maand oktober, waar ik overigens niet aan mee doe. Toch wil ik weer eens een poging waren om mezelf uit deze leesdip te halen want als ik eenmaal weer aan het lezen ben, vind ik het hartstikke leuk!

Ik ga dus mee doen aan #Boektober, georganiseerd door By Dagmar Valerie. Voor mij is vooral het boek oppakken een probleem. Ik ga eerder achter m’n pc zitten dan dat ik een boek op pak. Heel slecht van me, dat weet ik :c Ik heb nog een aantal recensie exemplaren liggen, dus ik hoop die allemaal te kunnen lezen in oktober! Ik vind het namelijk een beetje lullig dat ze zo lang blijven liggen. Nu zat ik ook niet mega lekker in m’n vel door het verhuizen en zo, maar goed, ik hoop ze nu toch eindelijk eens te gaan lezen.

De volgende boeken wil ik gaan lezen in de maand oktober:

IMG_6745_2

IMG_6746_2

IMG_6747_2

IMG_6748_2

IMG_6749_2

IMG_6750_2

Nu is ‘Vuur en As’ ook nog afgeleverd bij mijn ouders thuis, dus die wil ik ook wel zo snel mogelijk gaan lezen. Bol.com en Uitgeverij Luitingh-Sijthoff gaven 50 (!) recensie exemplaren weg, dus ik had me ervoor opgegeven en heb ik ook een exemplaar mogen ontvangen ๐Ÿ˜€ Super leuk en ben er heel benieuwd naar!

Welk boek uit dit rijtje zal ik oppakken na het lezen van Rode Koningin? En welke boeken ga jij lezen tijdens #Boektober?

4 Comments

 • Esmee

  October 1, 2015 at 11:08 am

  Toffe boekn heb je uitgekozen!

 • Rowan

  October 1, 2015 at 11:34 am

  Ik heb Pupil en De Vijfde golf ook nog liggen, die wil ik ook graag gaan lezen. En ik ben zรณ benieuwd naar Rode Koningin!

 • zwartraafje

  October 2, 2015 at 2:24 pm

  Ik zou zelf voor de Vijfde golf gaan. Het leestempo is misschien niet van in het eerste hoofdstuk super hoog, maar zodra je in het verhaal zit kan je het boek niet meer neerleggen รฉn dat helpt uiteraard wanneer je meedoet aan een leeschallenge. ๐Ÿ˜‰

 • Vivian

  October 3, 2015 at 6:44 pm

  Interessante boeken! Ik heb Rode koningin ook gelezen, maar vond hem niet geweldig. Ik wil voor Boektober het tweeluik van Gayle Forman lezen (Als ik blijf & Wacht op mij), Dwaaleiland van Melissa de la Cruz en nog wat andere mooie titels.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post