Collective Haul – maart 2015

CollectiveHaulMaartBanner

Vandaag heb ik een filmpje voor jullie met al de spulletjes die ik gekocht heb in maart!

Okรฉ, we zitten alweer halverwege april, maar ik wilde heel graag een Collective Haul maken in de vorm van een filmpje. Ik wist eerst niet goed hoe en wat ik precies wilde, daarom heb ik het links laten liggen. Totdat Dennis zei; je moet het gewoon doen en kijken wat het wordt. Zo gezegd, zo gedaan. Nog steeds grappig om te zien dat ik er een halve middag mee bezig ben geweest en het filmpje duurt maar 1:24 xD

Ik ben er niet heel tevreden over want je ziet het beeld soms bewegen (waarschijnlijk omdat ik aan het lopen was of zo) en het licht vind ik ook niet geweldig, hier moet ik nog wat anders op verzinnen. Het ziet er namelijk allemaal een beetje flets en donker uit. Terwijl ik natuurlijk licht en een daglichtlamp gebruikt heb.

Ik ben zeer benieuwd wat jullie er van vinden en tips zijn meer dan welkom!

10 Comments

 • Zwartraafje

  April 14, 2015 at 11:02 am

  Ik kan me voorstellen dat daar wel wat tijd in gekropen is. Met sommige blogposts is dat ook zo. Je bent een eeuwigheid bezig met alle gegevens op te zoeken en uit te werken, maar dat valt niet persรฉ op bij je volgers. Maar ik vind het goed gelukt hoor. Zeker voor herhaling vatbaar.

  1. Lieke

   April 16, 2015 at 12:44 pm

   Ja, klopt! En als je een artikel wilt typen, maar totaal niet weet waar je moet beginnen. Of foto’s maken, daar kruipt ook wel wat tijd in!

 • nicole

  April 14, 2015 at 12:33 pm

  Leuk gedaan zo in het filmpje, is eens wat anders ๐Ÿ˜€
  De Funko POP poppetjes zijn zo leuk!

  1. Lieke

   April 16, 2015 at 12:45 pm

   Ja vond ik ook! Ik wilde eens wat nieuws proberen, haha ๐Ÿ˜€

 • Amy

  April 14, 2015 at 12:59 pm

  Leuk!

  1. Lieke

   April 16, 2015 at 12:45 pm

   Thanks!

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  April 15, 2015 at 9:43 am

  Leuke spullen! Door jou wil ik nu heeeeeel veel van die funko POP’s kopen… Dag geld…

  1. Lieke

   April 16, 2015 at 12:45 pm

   Hahaha, sorry Joost :p Maar ze zijn toch wel heel vet!

 • Merith

  April 15, 2015 at 11:46 am

  Ah ik vind het filmpje wel heel tof geworden! ๐Ÿ˜€

  1. Lieke

   April 16, 2015 at 12:46 pm

   Dankjewel ๐Ÿ˜€

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post