FUNKO POP! Dancing Groot

Vinyl Funko POP! Figures – ik wil ze allemaal! En toen ik zag dat er eentje kwam van Marvel’s Guardians of the Galaxy Dancing Groot (mijn favoriete personage uit de film), moest en zou ik hem kopen.

IMG_5723_2

Mijn aandacht werd al voor een lange tijd getrokken naar de super schattige Dancing Groot POP! Figurine. Ik wilde hem pre-orderen op Archonia, maar dat had ik uiteindelijk niet meer gedaan. Ze bleken hem achteraf ook helemaal niet meer te krijgen. Daarna ik wat op eBay rond gekeken. En ja hoor! Daar verkochten ze een heleboel Dancing Groot’s – helaas waren bij vele de verzendkosten hoger dan de figurine zelf. Maar ik vond er รฉรฉn die heel erg betaalbaar was, dus die ging meteen in mijn winkelwagentje :3

Ik moest er uiteindelijk nog wel een maand op wachten, want hij kwam uit China, maar ik was (en ben er nog steeds) super blij mee! En vandaag zet ik hem eens in het zonnetje.

Laten we Dancing Groot eens van wat dichterbij bekijken;

IMG_5724_2

Hier is ‘ie dan, de Dancing Groot! En hij is zo cute <3 Ik vind het echt heel mooi gedaan dat hij zoveel details heeft. Het lijkt net een echt mini boompje. Het is trouwens ook een bobblehead, wat inhoud dat als je er mee schud, zijn hoofd beweegt - alsof hij echt aan het dansen is ;D IMG_5725_2

Ook al zie je niet veel van de achterkant, deze is ook erg gedetailleerd, wat altijd erg netjes gedaan wordt door Funko.

IMG_5726_2

Vooral z’n lichaampje vind ik zo gaaf gedaan. Ook zie je dat hij bij zijn armpjes en handen wat groens heeft, zodat het net lijkt of dat hij echt aan het groeien is.

IMG_5727_2

Bovenop lijkt het ook echt of hij uit aan het schieten is, er groeien namelijk plantjes boven op zijn hoofd!

IMG_5734_2

Ik heb niet veel op en aanmerkingen over deze POP! Figure. Hij is netjes afgewerkt en zit vol met details. Je moet er alleen niet te ruw mee omgaan, want ik denk dat je dan kans hebt dat het hoofdje losraakt. Deze zit namelijk alleen maar vast met een dunne springveer.

IMG_5728_2

Ik wilde Millie op de foto zetten met Dancing Groot, maar het lukte niet echt – ze duwde hem telkens om :’D

Wat vind jij van de Funko POP! Figurines?

7 Comments

 • JoanyM

  April 15, 2015 at 11:34 am

  Wat is deze toch leuk!! Ik heb een bobblehead van Groot maar denk toch dat ik deze nog wel ga kopen! Hij is wel echt een awesome personage en zo schattig als hij danst!

  1. Lieke

   April 16, 2015 at 12:41 pm

   Haha, jaaa! De normale Groot bobblehead is ook awesome ๐Ÿ˜€

 • Northflix

  April 15, 2015 at 11:41 am

  Wat een schattig ding! Zowel je Funko Pop als je New Foundlander ๐Ÿ™‚

  1. Lieke

   April 16, 2015 at 12:42 pm

   Ze zijn beide heel cute ja ๐Ÿ˜€

 • Denise Joanne

  April 15, 2015 at 7:25 pm

  Schattig!! POP Vinyl’s zijn zo leuk! <3
  Ik heb zelf drie verschillende versies van Daenerys + een mini Daenerys POP vinyl sleutelhanger. Mijn vriend heeft Batman en twee figuurtjes uit Dragon Ball Z (weet de namen zo niet haha).
  Ik wil ook heel graag nog eens Disney Vinyl's! Vooral Lumiere van Beauty and the Beast vind ik zรณ cute!

  1. Lieke

   April 16, 2015 at 12:44 pm

   Oeh, gaaf dat je er ook een aantal hebt! Die Disney vinyl’s zijn ook echt zรณ leuk. Lumiere had ik bijna een keer gekocht samen met Cogsworth – maar toen ik eindelijk de knoop had doorgehakt, waren ze uitverkocht bij de eBay verkoper :c

 • Zwartraafje

  April 16, 2015 at 8:03 pm

  Lumiere en Dancing Groot vind ik zelf ook super leuk. Nu ja, er zijn er nog veel meer die ik graag een plekje in de kast zou willen geven. Maar deze twee springen echt wel naar voren.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post