Collective Haul – Januari 2016

Vandaag weer eens een Collective Haul, yaaay! In januari kocht ik geen één (!) boek, maar kreeg ik er wel twee. Daarnaast kocht ik zelf nog wat nuttige dingen en kreeg ik ook nog wat nuttige en leuke hebbedingetjes!

IMG_7658_2

Allereerst mocht ik Het Boek van Tess ontvangen van Uitgeverij Clavis – nogmaals bedankt! Mijn recensie is intussen al online gekomen en je kunt hem hier vinden. Ben jij helemaal overtuigd door mijn recensie? Dan kun je het boek ook winnen! Ik mag namelijk één exemplaar weggeven ;D

IMG_7660_2

Het tweede boek wat ik mocht ontvangen was Mijn Hart en Andere Zwarte Gaten van Karakter Uitgevers – nogmaals bedankt! Het is een boek met een zwaar onderwerp, maar daardoor zeker niet minder leuk. Ergens deze week verschijnt er een recensie ;3

IMG_7661_2

Telkens als ik koffie ging zetten, liep ik weer te graaien in de zak met coffeepads. Bij de Xenos kwam ik deze tegen (met 50% korting, woop woop!) en ik vond hem super leuk dus ik kocht hem. En nu zitten daar alle coffepads in~

IMG_7665_2

Deze Zoku beker kreeg ik van mijn moeder en kochten we bij de V&D. We hadden zelf al goede ervaringen met de zoku ijsmaker dat we deze beker voor dat kleine prijsje niet konden laten liggen. De bedoeling is dat je het koelelement in de vriezer legt en een aantal uren erin laat liggen. Vervolgens zet je koffie, thee of wat dan ook en schenk je het in de beker. Dan even wachten… en je hebt je eigen ijskoffie of ijsthee gemaakt!

IMG_7670_2

Gezichtsscrub, pitamientjes en nachtcreme – niet zo heel boeiend :’D En van die nachtcreme krijg ik echt enorm veel puistjes. Tenminste, ik denk dat het daarvan is want ik heb hem nu een tijdje niet meer gebruikt en de puistjes zijn weg!

IMG_7673_2

Sleepy thee, om wat extra te ontspannend ‘s avonds voor het slapen gaan~

IMG_7667_2

Deze eenhoorn is een verlaat kerstcadeautje van mijn ouders. Het is niet zo maar een eenhoorn maar je kan er sprinkles in doen en je cupcakes of wat dan ook, helemaal versieren in stijl :’D Want wie wil er nou geen cupcakes eten met sprinkles die uit de kont (oké, bijna dan) van een eenhoorn komen?

IMG_7674_2

En nog een verlaat kerstcadeautje – Harry Potter Funkoooo, yay! Deze was echter wel op tijd binnen maar hebben m’n ouders teruggestuurd omdat hij heel lelijk geverfd scheen te zijn, hehe.

IMG_7672_2

Mijn Magic the Gathering: Oath of the Gatewatch pre-release doosje! Er zaten 6 boosters waarmee je een deck moest maken en een dobbelsteen.

IMG_7691_2

Omdat mijn telefoon dood was en de reserve telefoon ook nog amper leefde, besloot ik toch maar om een nieuwe te kopen. Mijn keuze is gevallen op de Huawei Y625 en ik ben er erg tevreden over! Dus als je op zoek bent naar een budget telefoon, is dit zeker een aanrader. Hij was wel iets groter dan ik had verwacht maar ach, dat is helemaal niet erg, haha ;3

IMG_7693_2

Daarbij kwam natuurlijk geen hoesje dus bestelde ik deze op eBay – en hij is super cute. Er is er nog eentje onderweg dus ik hoop dat die ook snel binnenkomt ^^

Heb jij nog leuke dingen gekocht/gekregen in januari?

12 Comments

 • Bianca Ronday

  February 9, 2016 at 8:25 am

  Mooie boeken zijn erbij gekomen en dan nog wel gekregen ook, dat is helemaal top!!! Die coffeepad bussen zijn altijd heel handig.

  1. Lieke

   February 9, 2016 at 11:43 am

   Ja, echt super blij mee! En inderdaad, veel beter dan in zo’n onhandige zak te graaien, haha :p

 • sammie

  February 9, 2016 at 10:22 am

  Ohh dat hoesje voor je nieuwe telefoon is wel heel cute! Leuke aankopen 🙂

  1. Lieke

   February 9, 2016 at 11:45 am

   Hij is inderdaad echt heel cute 😀

 • Martine

  February 9, 2016 at 10:51 am

  Die Harry Potter Funko is wel echt supertof (net als die sprinkles eenhoorn btw :3)
  Slaap je nu wel beter met die Bedtime tea?? ^^

  1. Lieke

   February 9, 2016 at 11:41 am

   Ja, eigenlijk wel 😀 Al moet het meer een combinatie zijn van die thee drinken en een boek lezen ^^

 • Ellis

  February 9, 2016 at 11:38 am

  Oh myyyyy. De funko <3 En de eenhoorn <3!

  1. Lieke

   February 9, 2016 at 11:42 am

   Ik vind die eenhoorn ook echt wat voor jou 😀 Eigenlijk had je hem moeten hebben voordat je al je baksels gemaakt had, haha!

 • robin

  February 9, 2016 at 12:39 pm

  je telefoon hoesjes zijn ZO cute <3 en omg die HP Funko 😀 zoooo cute

 • zwartraafje

  February 9, 2016 at 12:58 pm

  Ik vind het altijd leuk om deze hauls te zien, zeker omdat je er telkens mooie foto’s bij gebruikt. Zelf heb ik de Quidditch Harry Potter in de kast staan maar ondertussen zijn er weer zoveel nieuwe leuke personages uitgekomen en eigenlijk wil ik er daar ook nog wel enkele van. Nu ja, bijna allemaal – maar ik mag uiteraard niet te hebberig zijn. 🙂

 • Marcia

  February 9, 2016 at 2:25 pm

  Die eenhoorn is echt awesome! Koekjes of cupcakes bakken zal nooit meer hetzelfde zijn 😉

 • Danielle Dijkstra

  February 13, 2016 at 1:09 pm

  Die rainbow unicorn <33

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post