Captain America: The Winter Soldier

Aan het eind van Captain America: The First Avenger, werd Steve Rogers (a.k.a. Captain America) na zeventig jaar wakker in de eenentwintigste eeuw. Al zijn levensjaren had hij doorgebracht in de jaren veertig. Eén van de laatste dingen die hij kon herinneren was de Tweede Wereldoorlog. De overstap van de jaren veertig naar het heden was dus flink even wennen voor de superheld.

Captain-America-The-Winter-Soldier-2014-Poster-Wallpaper

In Captain America: The Winter Soldier gaat Steve’s avontuur weer verder in deze moderne tijd. Steve wordt ingehuurd voor de veiligheidsdienst genaamd S.H.I.E.L.D., waar hij ook zo zijn twijfels over heeft. Hij krijgt te horen dat niemand te vertrouwen is en als snel is het niet meer duidelijk wie vriend en wie vijand is. En dat is nog niet alles; ook duikt er ineens een mysterieuze vijand op onder de naam Winter Soldier.

Gelukkig staat Captain America er niet alleen voor. Black Widow en The Falcon vechten mee aan zijn zijde. En alhoewel Nick Fury niet echt veel mee vecht, is hij toch een grote hulp voor Captain America.

captain_america_the_winter_soldier_1920x1080_85005

Afgelopen zaterdag heb ik Captain America: The Winter Soldier in de bioscoop gezien en hij zat echt vol met actie! Ik wist dat ik deze film wilde zien maar ik had deel 1, Captain America: The First Avenger eigenlijk nog nooit gezien (zeer slecht van mij). Deze heb ik dan vorige week ook nog even gekeken. En ik moet zeggen dat ik wel blij ben dat ik dat gedaan heb, omdat er toch een hoop verwijzingen van The First Avenger in The Winter Soldier voorkomen.

captain_america_the_winter_soldier_3d_40043061_st_6_s-high

Ik vond het wel heel leuk dat Black Widow en The Falcon een grote rol in deze film speelden. Dit zorgt ook voor humor tussen de personages, wat ik altijd erg op prijs stel van de Marvel films! De humor is altijd zo lekker droog.

De film heeft mij op het puntje van mijn stoel laten zitten en mij als een zombie popcorn laten eten; een goed teken dus! De popcorn was dan ook op toen de film afgelopen was, haha! Kleine tip als je de film nog wilt gaan zien; blijf altijd even zitten bij Marvel films, er komt 9 van de 10 keer een stukje achterop 😉

Reserveer een exemplaar op Bol.com;

Bron foto’s: 1, 2, 3

6 Comments

 • DQ

  April 16, 2014 at 1:08 pm

  Deze wil ik ook zien! Ben gek op de Marvel films. X

 • Priscilla

  April 16, 2014 at 2:10 pm

  I LOVE Captain America. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om naar de bioscoop te gaan… maar ik vermoed dat dat dit weekend gaat gebeuren.

 • Sanne

  April 16, 2014 at 9:18 pm

  Deel 1 heb ik wel gezien dus deze moet moet moet ik ook echt zien!

 • Lies

  April 17, 2014 at 2:35 am

  Dit lijkt mij wel een hele goede film! Ik heb zelf deel 1 nog niet gezien, dus ik denk dat ik dat eerst maar eens ga doen en daarna deze.

 • Daniëlle

  April 17, 2014 at 7:18 pm

  Ik moet ‘m nog steeds zien…… Ik ben echt heel benieuwd!

 • Dennis

  April 25, 2014 at 8:48 am

  Film lijkt me echt tof. En kan al helemaal niet wachten op Avengers 2!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post