TTT: Top 10 Boeken die ik in één dag uitlees

Weer een Top Ten Thursday voor jullie van de Lady Library! Het onderwerp van vandaag is 10 boeken die je in één dag uitleest.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik volgens mij nog niet zoveel boeken in één dag heb uitgelezen. Maar ik ga mijn best doen om er een Top 10 van te maken!

1. Harry Potter and the Philosopher Stone – J.K. Rowling

IMG_3324_2

Omdat ik niet de gehele Top 10 vol wil gooien met Harry Potter, heb ik besloten om voor het eerste deel te kiezen. Dit boek heb ik al meerdere keren gelezen en ook wel een aantal keer binnen één dag. Dus ja, Harry Potter dus 😀

2. The Hunger Games – Suzanne Collins

IMG_3326_2

Ik kon me nog herinneren dat ik de trilogie van The Hunger Games in één boxset bestelde want hij was mega cheap. Ik wist eerst niet wat ik er van moest vinden, maar toen ik begon in het eerste deel, kon ik het boek echt amper wegleggen. Ik weet niet zeker of ik dit boek binnen één dag heb uitgelezen, maar sowieso binnen twee dagen.

3. De Test – Joelle Charbonneau

IMG_3332_2

Ik had het boek De Studie opgestuurd gekregen door Karakter Uitgevers omdat ik één van de vijftig testlezers mocht zijn! Maar er was alleen één probleem… Ik had De Test dus nog niet! Deze had ik dus snel aangeschaft en voor ik het wist was hij uit.

4. Gilmore Girls pockets

IMG_3329_2

De serie van Gilmore Girls vond ik echt geweldig en toen ik deze pockets voor 2 euro zag liggen heel lang geleden, dacht ik eerst; meh, daar lijkt me niet zoveel aan. Toch kon ik het niet laten en ging ik een paar dagen terug naar de winkel om alle pockets aan te schaffen die ze hadden (deel 1 hadden ze helaas niet :c) En ze waren echt zo uit, allemaal!

5. The Fault in Our Stars – John Green

IMG_3335_2

Omdat dit boek bijna overal zo’n 5/5 sterren kreeg, wist ik dat ik dit boek gewoon móést lezen. En ik ben heel blij dat ik heb gekocht hebt! Want wauw, wat een verhaal, echt super! Ik moet toegeven dat ik echt super nieuwsgierig was naar het einde en dat dat me ook motiveerde om door en door te lezen.

6. Bezwering – Kelley Armstrong

IMG_3334_2

Ik weet nog goed dat ik Bezwering op Bol.com kocht voor 10 euro in de aanbieding. Ik was er zo nieuwsgierig naar dat ik ook zo snel mogelijk begon met lezen. En het boek leesde zó snel weg, dat ik hem in een mum van tijd uit had!

7. Wicca – Cate Tiernan

IMG_3337_2

Jaaa, de Wicca serie! Ik heb de gehele serie dankzij de ECI. Er was toen ooit eens een aanbieding dat je iedere maand 2 boeken kreeg uit deze serie. Deze serie was zo leuk en ik wil hem een keer gaan herlezen, want het is echt super lang geleden dat ik deze serie gelezen heb.

8. Nachtmerries Zijn Blauw – Laurie Faria Stolarz

IMG_3325_2

Ik kan me dit verhaal niet echt super goed meer herinneren, alleen dat de hoofdpersoon nachtmerries had die werkelijkheid waren, of zo? Geen idee, haha. Maar wat ik wel weet is dat ik dit boek ook zo uit had!

9. Als Ik Blijf – Gayle Forman

IMG_3333_2

Ik heb Als Ik Blijf en Wacht Op Mij in één boek, maar om de een of andere reden had ik het eerste deel echt super snel uit maar het tweede deel dus niet. Ik was er echt even voor gaan zitten en voor ik het wist was hij alweer uit.

10. Manga’s!

IMG_3331_2

Manga’s mogen aan die rijtje niet ontbreken vind ik! Oké, het zijn dan niet echt leesboeken, maar ze lezen super snel. Over een manga’s doe je ongeveer een uurtje denk ik. Mijn favoriete zijn Nana, Vampire Knight, Death Note en zo kan ik nog wel even doorgaan! Helaas is de Nederlandse uitgeverij die Nana uitgaf ermee gestopt geloof ik. Ik weet niet precies waarom maar ik vind het wel enorm jammer!

Welk boek lees jij in één dag uit?

7 Comments

 • Jana

  April 17, 2014 at 2:13 pm

  Ik ben heel benieuwd naar dat boek van Green 🙂

 • DQ

  April 17, 2014 at 2:39 pm

  De Harry Potter boeken en de Hongerspelen serie lees ik ook super snel uit, zo verslavend! Verder had ik The Fault in Our Stars in twee dagen uit, maar één dag zou ook wel moeten lukken haha. Het is dat de boeken van Stephen King zo dik zijn, want qua spanning vlieg ik daar ook altijd doorheen. X

 • TTT: Boeken die ik in één dag uitlees

  April 17, 2014 at 3:01 pm

  […] Heb jij ook een TTT gemaakt? Laat het ons weten en je komt in de lijst te staan. Top Tien Boeken die ik in één dag uitlees op andere blogs: Dream to Read Zon en maan Make It Personal […]

 • Emmy

  April 17, 2014 at 6:29 pm

  Haha manga’s sowieso! 😀

 • Kirsty

  April 17, 2014 at 7:11 pm

  Leuke top 10! Ik vind de Harry Potter boeken ook heel leuk, die lees ik ook heel snel uit 🙂 Moet eerlijk toegeven dat een boek in één dag uitlezen me al een tijdje niet meer gelukt is, maar dat is meer omdat ik niet zoveel uren op een dag kan lezen haha.

 • Nina

  April 17, 2014 at 8:32 pm

  Harry Potter en de Hungergames zijn mijn favoriet!

 • Insoon

  April 18, 2014 at 8:54 am

  Leuke top 10. Ik ben zelf meer van Tess Gerritsen, Linda Jansma en de boeken van Sophie Kinsella lees ik ook zo uit 😉 Gillmore Girls ken ik alleen van vroeger op tv, leuke serie!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post