Brave

Een prinses met een grote bos rood haar, neemt de hoofdrol op zich in Disney Pixar’s ‘Brave’. Met haar stoere en totaal niet meisjesachtige doen en laten, valt deze film toch net niet onder het kopje doorsnee prinsessen films. Waar deze film wel onder valt? Onder het kopje; Eรฉn van de beste animatiefilms!

Brave2

Bron foto: Wired.com

Merida, een Schotse prinses en de dochter van koning Fergor en koningin Elinor, is geen doorsnee prinses. Alhoewel haar moeder haar wel volgens de regeltjes wilt opvoeden, gaat Merida toch haar eigen weg. Ze moet er niet aan denken om op haar jonge leeftijd al in het huwelijksbootje te stappen.

Merida gaat dan ook haar eigen weg, ze vlucht weg van huis. Ze wilt een manier vinden om van al dat verschrikkelijke, koninklijke gedoe af te zijn. Maar hoe kan ze dat voor elkaar krijgen? Haar moeder staat haar namelijk nog altijd in de weg.

Ze kan toch niet zomaar haar moeder aan de kant zetten, of toch wel?

Brave1

Bron foto: HDwallpapers.in

Om heel eerlijk te zijn, had ik niet veel verwacht van deze film. Maar toch wilde ik hem graag zien mede doordat hij gemaakt is door Disney Pixar. En ik kan je vertellen, dat ik er geen spijt van heb gehad! Ik heb met heel veel plezier naar deze film gekeken. De film bevat goede, droge humor en dat schotse accent van vele personages, maakt het echt helemaal compleet.

Kortom; deze film is een must voor iedere animatie/pixar filmliefhebber!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post