BookTubeAThon Update – Hoe ging het?

BookTubeAThoneBannerUpdate

Graag wilde ik jullie nog even laten weten hoeveel ik gelezen heb tijdens de BookTubeAThon. En het is een stuk minder dan ik had gehoopt ^^”

In totaal heb ik drie boeken uitgelezen en daarmee drie challenges ge-complete. Als eerste heb ik ‘The Sleeper and the Spindle’ gelezen. Daarmee heb ik de challenge Finish a book without letting go of it gedaan. Daarnaast heb ik ‘Higurashi: When They Cry vol. 1’ gelezen als Read a book you really want to read en ‘Higurashi: When They Cry vol. 2’ heb ik gelezen als mijn zevende boek – terwijl ik lang niet zeven boek gelezen heb :’D

Je ziet het dus al – ik heb de drie dunste boeken uit kunnen lezen tijdens de BookTubeAThon. Verder heb ik nog 133 pagina’s uit ‘The Scorch Trials’ gelezen. En hoe spannend ik hem ook vond, ik heb hem niet uitgekregen.

IMG_6282_2

Nu ga ik niet veel excuses bedenken, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik samen met Dennis bijna een dag lang appartementen heb bekeken, dus ik was erg moe toen ik thuis kwam. Verder was Dennis nog jarig en zijn we uit eten geweest, zijn we zaterdag nog naar Rosada geweest Γ©n Jacco en Martine zijn nog langs geweest en hebben we heel veel Magic the Gathering gespeeld. Kortom – ik had een hoop leuke dingen te doen naast de BookTubeAThon!

Toch kan ik weer drie boeken van mijn TBR lijstje afstrepen, waar ik al heel blij mee ben! In totaal heb ik 639 pagina’s gelezen ;D

Heb jij ook meegdaan met de BookTubeAThon?

2 Comments

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  August 14, 2015 at 5:04 pm

  Haha, je had al gezegd dat ik het stukke beter dan jij had gedaan, maar nu snap ik dus dat je onder de indruk was haha πŸ™‚ Je hebt wel leuke boeken gelezen! En ja, zo’n lange week zit ook vol met andere dingen die je wilt doen, waardoor het lastiger is om echt heel veel boeken te lezen… Ik doe denk voortaan maar mee met wat kortere readathons, dan heb ik toch meer het idee dat ik wat actiever meedoe haha πŸ™‚

 • Rowan

  August 15, 2015 at 8:43 pm

  The Sleeper and the Spindle ziet er echt zo mooi uit <3
  Ik kon helaas niet meedoen aan de BookTubeAThon, hopelijk volgend jaar wel πŸ˜€

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post