Shoplog – Rosada Fashion Outlet

RosadaShoplogBanner

Een aantal mensen weten het denk ik al wel; ik woon in Roosendaal. De Rosada Fashion Outlet is ook in Roosendaal – ik ben er alleen nog maar één of twee keer geweest. Ik vond er nooit zoveel aan, maar afgelopen weekend heb ik toch wat leuke kleren gekocht!

IMG_6365_2

Allereest was ik meteen geslaagd bij Jeans Centre! Ik kocht er twee shorts een grijze van spijkerstof..

IMG_6367_2

en een zwarte met een aantal studs (ook op de achterkant)! Ik had eigenlijk maar één korte broek die lekker zat, en nu heb ik er drie, yay!

IMG_6380_2

Dit shirt vond kwam ik tegen bij de Brunotti outlet en ik vond hem echt heel apart! Hij heeft van die lange slierten aan de zijkanten die je van achter vast moet knopen. Zoiets draag ik echt nooit maar ik vond hem wel goed matchen met de bikini die ik daar ook kocht ^^ Heerlijk om te dragen op het strand of op een andere super warme dag :3

IMG_6389_2

Even zo ook nog op de foto gezet zodat je kan zien wat ik met die slierten bedoel!

IMG_6386_2

Ik denk dat ik echt al… tien jaar dezelfde bikini heb, haha :’D Dus het werd wel eens tijd voor een nieuwe! Dit keer ging ik niet voor zwart, omdat ik zelf best wel wit bent, steekt dat echt heel erg af. Deze kwam ik per toeval tegen en vond hem wel heel erg leuk. Sorry, ik ga niet ongemakkelijk in een bikini voor een foto poseren, haha :’D

IMG_6400_2

Als laatste kocht ik nog dit sportbroekje van Puma. Tja, wat kan ik erover zeggen – het is een sportbroekje, niet heel speciaal :’D

Sorry voor de amateur foto’s :’D Ik ben totaal geen Fashion blogger, haha!

Bron foto: 1

6 Comments

 • sammie

  August 14, 2015 at 10:03 am

  Leuke kleding heb je gescoord! Die bikini is leuk zeg!

 • diana

  August 14, 2015 at 10:48 am

  Leukebikini!!!

 • Ellis

  August 14, 2015 at 12:09 pm

  Leuk! Je hebt een mooi figuur voor die shorts.

 • Dinja

  August 14, 2015 at 10:06 pm

  Leuke items heb je gescoord ^_^

 • Paola

  August 14, 2015 at 10:35 pm

  Leuke aankopen!

 • zwartraafje

  August 15, 2015 at 9:20 pm

  Wil je geloven dat ik bij iedere foto hoopte dat ik de print op je t-shirt helemaal kon zien. Tja, dan wil jij je nieuwe aanwinsten tonen en ik kijk naar een t-shirt dat je wsl al eerder had. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post