Boeken die ik wil lezen tijdens #boektober

Boektober wordt net als vorig jaar georganiseert Dagmar van de blog By Dagmar Valerie! In de maand oktober is het de bedoeling om je To Be Read stapel een stukje kleiner te maken door zoveel mogelijk boeken te lezen. Ik hoop dat het weer een stukje kouder wordt (zonder teveel regen please) zodat ik lekker op de bank weg kan kruipen onder een dekentje met een kop warme chocolademelk en een goed boek!

boektober_make_it_personal

Als eerste wil ik beginnen aan Wink, Poppy en Midnight, aangezien dit boek niet heel dik is en ik er al een tijdje naar uit kijk. PS Ik hou nog steeds van je is waarschijnlijk net zoals Aan alle jongens van wie ik hield, een lekker luchtig boek – dus daar moet ik ook wel doorheen vliegen! Ik kijk ook al heel lang uit naar Hof van Mist en Woede aangezien ik Hof van Doorns en Rozen echt een suuuper tof boek vond. Aan de andere kant ben ik ook een beetje bang om in dit boek te beginnen aangezien het zo’n dikke pil is ._. Als extra boek heb ik voor The Jungle Book gekozen – na het kijken van de gelijknamige, nieuwe film, krijg ik het verhaal gewoon niet meer uit m’n hoofd en ben ik gewoon heel benieuwd naar het boek!

Ik hoop heel erg dat ik deze vier boeken uit kan lezen tijdens #boektober, aangezien Hof van Mist en Woede en The Jungle Book niet echt hele dunne boeken zijn. In de eerste week van oktober moet ik ook nog mijn Lara Croft cosplay afwerken, aangezien ik op 8 oktober naar First Look ga en hij dan af moet zijn. Ook heb ik weer een subscription genomen op Final Fantasy XIV – de nieuwe content is weer heel verslavend dus daar ben ik ook nog even zoet mee en ik speel het dan ook wel bijna iedere avond ^^”

Doe jij mee aan boektober? Zo ja; welke boeken wil jij gaan lezen?

7 Comments

 • Lisanne

  October 4, 2016 at 10:42 am

  Jaaa The Jungle Book <3 Heb toevallig afgelopen weekend de nieuwe film daarvan gezien.

  1. Lieke

   October 4, 2016 at 8:24 pm

   En, wat vond je ervan πŸ˜€ ?

 • Rowan

  October 5, 2016 at 10:41 pm

  Hof van Mist en Woede is inderdaad een dikke pil, maar ik zou je er niet teveel door laten intimideren: je vlΓ­egt er doorheen!

 • zwartraafje

  October 9, 2016 at 2:13 pm

  Tot nu toe heb ik deze maand nog niet veel kunnen lezen dus Boektober is waarschijnlijk geen goed plan voor me.

 • Audrey

  October 9, 2016 at 4:45 pm

  Ook al is Hof van Mist en Woede echt een dikkertje: laat je er niet door afschrikken! Het leest zo ontzettend goed! πŸ˜‰ Succes met Boektober!

 • Jessica

  October 15, 2016 at 4:41 pm

  Hof van Mist en Woede is dik, maar ik las hem in 2 dagen uit omdat hij zΓ³ goed is dat je niet anders kan, haha.

 • Margo D

  October 17, 2016 at 11:55 pm

  Hmmmmm bij PS Ik hou nog steeds van je had ik niet zo’n luchtig gevoel eerlijk gezegd. Hoewel ik de film al een ontelbaar aantal keren heb gezien ….(is toch behoorlijk anders!)
  Ik doe dit jaar niet mee aan Boektober, ben in de plaats de complete TMI reeks aan het herlezen… Maar ik heb deze maand wel een nieuwe update van mijn boekenplank gepost πŸ™‚

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post