Beauticology – Cupcake

Ik zag een tijdje terug op een blog (weet niet meer welke) dit blikje met Cupcake beauty producten van Beauticology. Ik wou deze echt zó graag hebben! Afgelopen week was ik in de stad en zag ik bij het Kruidvat datzelfde blikje liggen! Gelijk meegenomen natuurlijk. Zijn de producten echt de moeite waard, of heb ik me daar een beetje op verkeken?

IMG_0198_2

IMG_0200_2

IMG_0202_2

In het blikje zitten een shower crème , een zeepje in de vorm van een cupcake en een hand/body lotion. Laat ik het rijtje maar even van links naar rechts afwerken.

IMG_0210

IMG_0214

De Shower crème ruikt super zoet, hij ruikt namelijk naar aardbeiensnoepjes, hmmm! Ik hou wel van die fruitgeuren. De Shower crème is best vloeibaar dus je moet uitkijken dat je niet teveel gebruikt, want de dop is ook erg groot voor zo’n klein flesje. Het zou zonde zijn als je perongelijk teveel zou pakken, dan is het flesje zo leeg!

Ook heb je er niet teveel van nodig, want hij schuimt heel goed!

IMG_0231

Het cupcake zeepje ruikt een beetje naar vanille (zoals de lotion) alleen is hij wel iets zoeter van geur, wat ik persoonlijk wel wat lekkerder vind. Hij ziet eruit om op te eten, haha!

IMG_0221

IMG_0222

IMG_0223

De hand/body lotion ruikt heerlijk naar Vanille! Als je deze geur niet lekker vind, kun je deze lotion beter skippen. Ik vind hem wel heel vloeibaar, wat niet zo fijn is want dan duurt het namelijk heel erg lang voordat hij intrekt. Maar…

Toen ik hem echter opnieuw gebruikte, had ik de tube van te voren echt goed geschud. Dit doet wonderen! De lotion was veel dikker en hij trok ook gelijk in! Dus dat weten we dan ook voortaan; goed schudden voor gebruik.
IMG_0298
Ik heb geen spijt dat ik dit blikje heb gekocht! Ik vind het stuk voor stuk heerlijke producten. Vind het ook wel leuk dat ze niet allemaal hetzelfde ruiken, anders ben je er ook snel op uitgekeken. Ik raadt het Beautycology Cupcake blikje voor iedereen aan die van zoete geuren én van cupcakes houdt!

Het Beautycology Cupcake blikje is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Hij was afgeprijsd van €9,99 naar €6,99.

Tip: Als het blikje leeg is, kan je er natuurlijk gewoon wat andere spulletjes in bewaren. Ik heb er een aantal make-up producten in gedaan!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post