All Time Low – A Love Like War

Yay, een nieuwe single van All Time Low!

De single A Love Like War was 2 september uitgekomen. Ik zag het helaas pas 2 dagen later, maar dat neemt niet weg dat dit nummer echt heel verslavend is!

All Time Low zingt dit nummer samen met Vic Fuentes. Toen ik hem voorbij zag komen in de video, kwam hij me heel bekend voor, maar ik wist niet waar ik hem van kende. Hij is dus van de band Pierce The Veil, maar er ging nog steeds geen belletje rinkelen bij mij.

Even opzoeken op Youtube dan maar! En ja hoor, het nummer King For A Day kwam me inderdaad wel bekend voor.

AllTimeLow-2013
Bron foto: altpress.com

Maar genoeg over dat. Het nummer A Love Like War verschijnt op All Time Low’s nieuwe album; Don’t Panic: It’s Longer Now! die uitkomt op 30 september 2013. Het is een langere versie van het album die in oktober 2012 was uitgekomen genaamd Don’t Panic!

Bekijk en beluister de nieuwe single hier:

So much popcooorn!

4 Comments

 • Lizzy

  September 5, 2013 at 1:31 pm

  Ik kende deze band helemaal niet! Het is ook niet mijn muziekstijl! Maar dat is smaak!

 • Lies

  September 5, 2013 at 2:26 pm

  Ik kende All Time Low nog niet, maar vind het nieuwe liedje wel erg goed klinken!

 • Just Love Life

  September 5, 2013 at 5:41 pm

  ik kende ze nog helemaal niet, maar het is wel een lekker nummer!

 • Danique V.

  September 6, 2013 at 9:24 am

  Lekker wakker worden met ATL. Ik had de single al geluisterd, hij is inderdaad HEEERLIJK <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post