Beautiful Creatures

Met al die Young-Adult boek verfilmingen moet ook Beautiful Creatures, het eerste deel in de Caster Chronicles (geschreven door Kami Garcia & Margareth Stoll) er aan gaan geloven. Hebben alle tieners tegenwoordig ineens paranormale gaven gekregen, of hoe zit het?

beautiful_creatures1
Bron foto: ProjectFandom.com

Ethan Wate, een scholier die in het afgelegen plaatsje Gatlin woont, heeft dromen over een onbekend meisje, letterlijk. Dan op een dag komt Lena Duchannes naar Gatlin en komt ze bij Ethan in de klas. Ethan herkent haar meteen als het meisje uit zijn dromen. Hij moet en zal meer te weten komen over haar.

Het klikt enorm goed tussen Ethan en Lena en ze praten vooral over boeken. Het duurt niet al te lang of ze worden verliefd op elkaar en Lena neemt Ethan mee naar huis, naar haar oom Macon. Macon is niet al te blij met Ethan en houdt hem het liefst buiten de deur. Ook komt Ethan erachter dat Lena over paranormale gaven beschikt en beseft zich dat dit geen normale relatie kan gaan worden.

Zullen Ethan en Lena toch uiteindelijk samen komen, of zitten Lena’s gaven hun teveel in de weg?

BC2
Bron foto: blogspot.com

Als ik heel, heel, heel erg eerlijk ben; ik vond deze film echt slecht. Ik heb hem in drie delen gekeken omdat ik er gewoon niet doorheen kwam. De acteurs vond ik slecht, de special effects waren slecht en het verhaal, ja dat was opzich wel leuk, maar ook niet om over naar huis te schrijven. Het was gewoon allemaal te voorspelbaar.

Beautiful Creatures is een verfilming van het gelijknamige boek. Ik heb het boek nog niet gelezen, maar dit ben ik nog wel van plan. En ik hoop echt, maar dan ook echt, dat hij een stuk beter is dan de film!

14 Comments

 • Danique V.

  September 3, 2013 at 1:19 pm

  Ik heb de film (+ het boek) ook nog niet gelezen/gezien. Hoor inderdaad ontzettend veel slechte reacties over de film. Het boek schijnt echter wel weer super fijn te zijn. Ben benieuwd (:

 • lonneke

  September 3, 2013 at 3:18 pm

  Balen dat de film zo slecht is, hopen op een beter boek!
  Leuke blog heb je!
  Liefs Lonneke

 • Nieke

  September 3, 2013 at 3:22 pm

  Ik heb zowel film als boek nog niet gezien of gelezen maar het trekt me ook absoluut niet. Heb eigenlijk helemaal geen goede reacties gelezen en vind het er ook een beetje glossy uitzien. Denk niet dat ik er ooit aan toe kom.

 • diana

  September 3, 2013 at 4:41 pm

  Het boek is leuk, maar de film vond ook ik vreselijk!!! Super slecht…. Hopelijk worden de volgende YA’s beter verfilmd.

 • Lies

  September 3, 2013 at 10:16 pm

  Ik heb de film zelf ook gezien en vond hem eigenlijk best wel leuk. Het boek heb ik ook, maar die heb ik nog niet gelezen.

 • Suzanne

  September 3, 2013 at 10:45 pm

  Boek is 100000x geweldiger dan de film

 • Monique

  September 4, 2013 at 9:55 am

  Jammer dat de film tegen voel, heb je soms wel eens doordat er zoveel mogelijk in een film word gepropt wat er in het boek geschreven staat, gaat het idee een beetje verloren.. Toch ben ik wel benieuwd naar zowel de boeken als de film!

 • Rowan – Rebels maar Romantisch

  September 4, 2013 at 4:37 pm

  Klinkt heel Twilight haha, maar ben wel benieuwd nu. Hoop ook dat het boek beter is voor je! ๐Ÿ™‚ x

 • Kirsty

  September 4, 2013 at 4:55 pm

  Jammer dat de film je tegenviel! Ik wil zelf eigenlijk eerst het boek gaan lezen en daarna misschien de film kijken. Het verhaal spreekt me wel aan!

 • Just Love Life

  September 4, 2013 at 10:07 pm

  ik ken het boek en de film niet, maar het ziet er wel mysterieus uit
  en het klonk leuk en ziet er leuk uit, maar nu ik je review heb gelezen ga ik de film denk ik maar niet meer kijken haha

 • Jasmine

  September 4, 2013 at 11:11 pm

  Had hier al zoveel van gehoord. ‘Oh beter dan Twilight’, Beter dan.. Ten eerste: niet alles moet vergeleken worden met Twilight en ten tweede vond ik hem ook niet echt goed. Een gewone avondfilm maar niets spectaculairs. De twist op het einde vond ik dan weer wel, maar al dat vage gedoe in de ondergrondse bieb.

  1. Lieke

   September 4, 2013 at 11:30 pm

   Ja die twist op het einde vond ik ook wel oke, en dat vage gedoe was inderdaad gewoon te vaag ๐Ÿ˜›

 • BodieBoost

  September 5, 2013 at 11:02 am

  Ik heb het boek nog niet lezen en de film ook nog niet gezien. Wel jammer dat de film zo tegenviel! XX

 • Lievehelpwatmoetikaan

  September 5, 2013 at 5:35 pm

  Ik heb het boek thuis, moet ik snel een keer lezen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post