1000 Vragen aan jezelf #6

100Vragen6Banner

Ben ik ooit op TV geweest? Wat is mijn favoriete sprookje? Waar werd ik vroeger blij van? Je leest het allemaal in ‘1000 Vragen aan Jezelf’ deel 6 alweer 😀

De vragen van deze week zijn;

IMG_6237_2

71. Van welk woord krijg je de kriebels?
Kriebels als in rillingen van hoe slecht het woord wel niet klinkt en ik heel graag wil dat het woord van de aardbodem verdwijnt? Dan zeg ik; chickie, jeweetzelluf, ouwe, swa – je kent het vast wel~

72. Ben je ooit op tv geweest?
Ja! Op Omroep Brabant toen ik met de Prins, de Nar en de Sjampetter (Carnaval) uit mocht gaan eten :’D

73. Wanneer was je voor het laatst zenuwachtig?
Ik ben best zenuwachtig voor mijn sollicitatie gesprek aankomende dinsdag D:

74. Wat maakt thuis thuis voor jou?
Dat het gezellig en knus is met leuke mensen en huisdieren om je heen. Waar al je oude, vertrouwde spulletjes staan waar je urenlang naar kunt kijken. Waar je lekker in je pyjama rond kunt lopen en waar heel veel chocola is.

75. Waar haal je je nieuws vandaan?
Af en toe lees ik zelf de krant (online) of ik kom nieuwsberichten tegen op Facebook. Maar het meeste hoor ik wel van mijn moeder of andere mensen om mij heen.

76. Wat is jouw favoriete sprookje?
Oef, lastig! Van de klassieke sprookjes is dat toch wel Assepoester of Sneeuwwitje denk ik.

77. Wat is jouw humor?
Droge, flauwe humor. Sarcastische humor kan er ook nog wel bij :’D

78. Hoe vaak sport je?
Ik probeer dagelijks (of in ieder geval van maandag t/m vrijdag) het programma van Blogilates te volgen! De afgelopen twee weken heb ik dit weer goed volgehouden ^^ Soms laat ik het een beetje versloffen, maar als ik het wel weer doe, merk ik toch wel dat ik me een stuk fitter voel. Dit is trouwens een uurtje per dag ongeveer.

79. Ben jij onvergetelijk?
Ik heb geen flauw idee. Ben ik dat?

80. Welke twee dingen kun je niet missen?
Laptop/PC en mijn dino knuffel~

81. Wat zou je doen als je vijf jaar in de gevangenis zat?
Ik hoop dat ik mijn PSP en mijn Nintendo 3DS mee naar binnen heb kunnen smokkelen want dan zou ik zóveel lange (J)RPG’s kunnen spelen! Verder heb je niet veel te doen in een gevangenis denk ik. Oh, oh, trouwens! TV series kijken! Gevangeniscellen van tegenwoordig hebben toch wel een TV~ Misschien kan ik de muren van de cel ook nog wel versieren met posters of graffiti spuiten (niet dat ik dat kan, maar dat maakt niet uit). En slapen, heel veel slapen.

82. Waar werd je vroeger blij van?
Pokémonkaarten! En Snoep. Ja~

83. Wat ligt er op je nachtkastje?
Er staat een lampje, een kleine ladekastje die vol zit met pennen, potloden, stiften visitekaartjes van cons (webshops en dergelijke) en boekenleggers. Verder ligt er onder andere mijn telefoon, iPad, een leesboek (dit keer is het ‘De Vijfde Golf’), een manga (Nana volume 8 ligt er al voor een hele lange tijd nu) en mijn eReader. Oh en haarelastiekjes, oorbellen, een konijnenlampje en een tofu telefoonhouder waar mijn pil strip in staat :’D Wat er allemaal wel niet op een nachtkastje past~ Oh, ja, en als ik slaap ligt mijn bril er ook op.

Heb jij de vragen ook ingevuld? Laat het me weten in de comments of tag me even via Twitter; @xMakeItPersonal!

7 Comments

 • zwartraafje

  August 23, 2015 at 12:55 pm

  We houden blijkbaar van dezelde humor. Ik kreeg trouwens spontaan rillingen toen ik jouw rijtje woorden bij de eerste vraag las.

  Als kind heb ik ooit in het publiek gezeten van een tv-show. Ook deed ik mee in een reclame-filmpje voor een diabetes-kamp maar dat lieten ze bij mijn weten gelukkig enkel in ziekenhuizen zien.

  1. Lieke

   August 24, 2015 at 11:52 am

   Yay! En ja die woorden zijn echt.. brr..

 • Sanne

  August 23, 2015 at 5:16 pm

  Deze vragen heb je leuk ingevuld. Die van je humor vond ik wel leuk, wij hebben een beetje de zelfde humor. Ik hou ook van sarcastische humor. Zo een beetje een droge humor.

 • diana

  August 23, 2015 at 10:35 pm

  Hoe groot is jou nachtkastje wel niet?! 😉
  Waarom smokkel jij je laptop niet de gevangenis binnen? Veel makkelijker. Wifi kraken en hoppa 🙂
  Leuke lijst weer! Morgen komt de mujne natuurlijk weer online….

  1. Lieke

   August 24, 2015 at 11:51 am

   Valt mee, zo groot is ‘ie niet, haha xD En ja goed idee D:

 • Sas

  August 30, 2015 at 2:27 pm

  Super leuk om dit allemaal te lezen! Tof gedaan. Denk dat ik er ook binnenkort wat blogjes van ga maken.. Alleen dan net even anders en niet met alle vragen 🙂

  Bedankt voor de inspiratie. Mocht het online komen vermeld ik je erbij

 • Linde

  September 5, 2015 at 12:06 pm

  Je bent er eentje vergeten! 83. In welke outfit voel je je mooi?
  Dat wil ik wel graag weten namelijk hahaha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post