1000 Vragen aan Jezelf #40

Vanaf nu wil ik gewoon weer lekker de 1000 Vragen aan Jezelf posts iedere zondag online knallen! Vandaag komen er onder andere vragen aan bod zoals; Hoe verwen ik mezelf? Ben ik blij dat ik ergens vanaf ben? En met welke persoon die ik niet persoonlijk ken, voel ik me het meest verbonden? Dit en meer in 1000 vragen aan jezelf #40!

1000_vragen_aan_jezelf_40_vragen_make_it_personal

545. Wat kun je het makkelijkst missen?
Uh… planten?

546. Hoe verwen je jezelf?
Door het kopen van boeken en andere leuke spulletjes.

547. Wat is je favoriete vervoersmiddel?
De auto! Al is de trein soms ook wel fijn voor een langere zit, omdat ik dan op m’n gemak kan lezen. Als ik in de auto probeer te lezen, word ik alleen maar misselijk D:

548. Ben je blij dat je ergens van af bent?
Ik ben heel erg blij dat ik van m’n pfeiffer af ben wat ik een aantal jaren geleden plots had. En daarnaast ben ik ook blij dat ik me weer een stuk beter voel nu na die vervelende winterdip die ik kreeg na de feestdagen. Dat was ook niet echt een fijne periode ^^”

549. Wat denk je ‘s ochtends als eerste?
Hmmnggg, hoe laat is het?

550. Wat herinner je je nog van de kleuterschool?
Dat we altijd een muziekinstrument uit mochten kiezen (en ook een cadeautje volgens mij D:) als we jarig waren en je dan in het midden met de juffrouw ging zitten en alle kinderen gingen om je heen zitten~ Goede oude tijd :’D

551. Welk uitje staat er op de planning?
ANIMECON ♥ Al was dat gisteren nu deze blogpost online komt, hehe ^^”

552. Aard je beter in een dorp of in een stad?
Ik heb eigenlijk nog nooit in een dorp gewoond, maar ook niet in een grote stad. Geef mij maar een middelmaat, dan vind ik het wel prima.

553. Met welke persoon die je niet persoonlijk kent, voel je je verbonden?
Met Chris Pratt natuurlijk ♥

554. Waar houd je je aan vast in moeilijke tijden?
Familie en vrienden/vriendinnen denk ik toch wel.

555. Ben je lief voor jezelf?
Wel als ik allemaal leuke dingetjes voor mezelf koop, theehee~ Maar niet als ik me als een kluns gedraag en overal tegenaan stoot en al dat soort dingen :’D

556. Wat houdt vriendschap voor jou in?
Alles met elkaar kunnen delen, elkaar kunnen vertrouwen, het niet altijd met elkaar eens hoeven te zijn maar wel andermans mening respecteren, discussies voeren, lol met elkaar hebben en het meest belangrijke van alles – gewoon lekker jezelf kunnen zijn ;3

557. Door wie ben je onlangs verrast?
Door mijn loonstrookje – lol :’D

558. Durf je vragen te stellen>
Maar natuurlijk! Vooral op werk nu, omdat ik dingen echt zeker wil weten voordat ik straks iets fout doe ^^”

Wat houdt vriendschap voor jou in?

2 Comments

 • zwartraafje

  June 13, 2016 at 5:24 pm

  Oh, ben jij ook zo iemand die overal tegenaan loopt? Die gewoonte heb ik zelf ook iets te vaak. Wel grappig trouwens dat Chris Pratt in vrijwel elke 1000 vragen aan jezelf-blogpost opduikt. Hoe zou dat nu toch komen? 🙂

  1. Lieke

   June 15, 2016 at 11:14 am

   Haha, jep! Ik loop echt letterlijk overal tegenaan D: En zo te horen ben ik niet de enige ^^” En tja – ik zou het echt niet weten!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post