1000 Vragen aan Jezelf #24

Hoe oud voel ik me? Welke vraag is me al te vaak gesteld? Zou ik een jaar zonder mensen kunnen? Er staan weer een hoop interessante vragen op de lijst van vandaag!

De vragen van deze week zijn;

IMG_7345_2

323. Hoe oud voel je je?
Op sommige dagen voel ik me echt een oma en op andere weer echt een kind. Gek genoeg voel ik me nooit echt vierentwintig :’D

324. Wat zie je als je in de spiegel kijkt?
Mezelf, like, duh~

325. Kun je goed luisteren?
Ja, ik kan vooral heel erg goed luisteren als mijn vrienden ergens mee zitten. Advies geven vind ik wel wat moeilijker ^^” En verder kan ik ook heel goed luisteren naar gesprekken die ik interessant vind dus bijvoorbeeld een interview tussen twee personen. Ik zou niet zo goed kunnen luisteren als een onderwerp mij niet zo boeit.

326. Welke vraag is je al te vaak gesteld?
“En, wat doe jij nou precies?”

327. Is alles mogelijk?
Nee, ik denk het niet. Ik bedoel; ik zou niet zomaar naar een fantasy wereld als Middle Earth kunnen gaan, helaas.

328. Hoe traditioneel ben je?
Helemaal niet, eigenlijk.

329. Kent iemand je diepste geheimen?
Zulke diepen geheimen heb ik niet hoor :’D

330. Hoe ziet je ideale partner eruit?
Kijk naar Chris Pratt *thumbs up*

331. Waar hunker je naar?
Op dit moment – chocola ♥

332. Ben je moedig?
Af en toe xD ?

333. Is er voor alles een juiste plaats en tijd?
Ja, ik denk het wel. Er zijn gewoon sommige dingen die ineens op je pad komen waarvan je nooit had gedacht dat het ooit zou gebeuren – of iets in die richting.

334. Waar voel jij je te goed voor?
Ik voel me er toch wel net ietsjes te goed voor om vuilnisvrouw te worden~

335. Zou jij een jaar zonder mensen kunnen?
Hmm, moeilijk. Ik denk het niet. Al zou je wel gewoon al het eten uit de supermarkt mee kunnen nemen, of alle boeken uit een boekwinkel D: Maar dan moet de deur natuurlijk niet op slot zijn. Misschien al ik mensen in kon ruilen voor dieren, dat zou wel grappig zijn. Maar dan heb je ook weer niemand die tegen je terug praat…

336. Wanneer was je voor het laatst trots op jezelf?
Ik was wel trots op mezelf toen ik die planners gemaakt had – nu moet ik ze alleen nog gaan gebruiken :’D

Zou jij een jaar zonder mensen kunnen?

3 Comments

 • zwartraafje

  January 10, 2016 at 9:10 pm

  Ik ben het gewoon om overdag alleen thuis te zitten, maar een heel jaar zonder mensen zou ik toch niet aankunnen hoor. Ok, je hebt dan wel héél veel tijd om te lezen maar tegelijkertijd niemand om nadien mee over dat geweldige boek te kunnen praten. Geen dagelijkse nieuwe lading blogposts … Oh, en er zou ook een heel jaar lang geen nieuwe boeken kunnen gedrukt worden. 🙁

 • Estrella

  January 17, 2016 at 1:48 am

  Heel leuk om te lezen! Ik ben ergens in november of december ook begonnen met het beantwoorden van de vragen uit dit boekje, maar ik ben pas bij de achtste bladzijde. 🙂

 • MargoD

  February 27, 2016 at 5:38 pm

  Een jaar zonder mensen… ik denk dat ik persoonlijk gewoon zot zou worden. Begrijp me niet verkeerd, ik zit doodgraag eens thuis in mijn luie zetel harry potter te lezen enzo maar enkele dagen alleen zitten zonder ook maar iemand te zien is gewoon de hel. (zegt de toekomstige sociaal werker XD) – maar echt, nee, ik zou het niet uithouden!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post