1000 Vragen aan Jezelf #15

100Vragen15Banner

Waar had ik als laatst de slappe lach om? Geloof ik alles wat ik denk? Waar krijg ik energie van? Dat lees je allemaal in de nieuwste 1000 Vragen aan Jezelf!

De vragen van deze week zijn;

IMG_6719 kopie_2

197. Neem je vaak tijd voor jezelf?
Te vaak denk ik ^^” Ik zit regelmatig achter m’n pc of achter een console te gamen of een goed boek te lezen op de bank.

198. Waar had je het laatst de slappe lach om?
Gisteren om een stom bordspel met een sprekend robot virus. Hij of het las alle knopjes voor die je ook maar moest indrukken. In het begin was het echt super grappig, maar daarna werd het echt heel irritant, haha! Ik hoor die stem nog steeds in m’n hoofd; NUL, NUL, TWEE – TOEGANGSKAART GEVONDEN. Bliep bliep~

199. Geloof je alles wat je denkt?
Niet alles wat ik zelf denk, wel alles wat een ander tegen me zegt. Je kan me echt binnen een paar seconden iets wijs maken wat echt totaal niet waar is.

200. Welk feest was legendarisch?
Ik ben niet zo’n feestbeest dus ik zou niet weten wat het inhoudt als een feest legendarisch is :’D Wel vind ik het altijd super leuk om naar verjaardagen of feestjes van vrienden te gaan. Altijd lachen en gezellig!

201. Hoe goed ken je je buren?
Ehh, ik heb ze één of twee keer gezien :’D

202. Heb je vaak geluk?
Hmmm, best wel denk ik. Ik win regelmatig wel wat dingen op internet, of ik vind/win zeldzame dingen in een game. Of als ik in de winkel loop, dat ik iets tegenkom waar er bijvoorbeeld maar eentje van ligt, in de uitverkoop, wat ik altijd al had willen hebben. Ja, met zulke dingen heb ik wel geluk.

203. Met welke vriendin verschil je het meest?
Oei! Ehh… Ik zou het zo niet weten. Al m’n vriendinnen en ik hebben tenminste wel één ding gemeen. Eigenlijk wel meer dan één ding.

204. Wat doe je anders dan je ouders?
Dat ik de hond wegduw als ‘ie met z’n kop op m’n schoot ligt te kwijlen tijdens het eten :’D ? Verder weet ik het eigenlijk niet, haha.

205. Waar krijg je energie van?
Koffie! En alcohol is een twijfelgeval – meestal krijg ik even zo’n hyper boost en daarna ben ik ineens heel erg moe.

206. Was je gelukkig als puber?
Ja hoor xD

207. Wanneer heb je voor het laatst een nacht doorgehaald?
Dat heb ik volgens mij bijna nog nooit gedaan! Ik kan me wel herinneren dat ik een keer om 8 uur ‘s ochtends samen met Dennis ging slapen omdat we toen de hele nacht Kingdom Hearts op de PSP aan het spelen waren xD Maar verder ben ik echt tot max. 3/4 uur wakker gebleven denk ik.

208. Waar dagdroom je graag over?
Wat ik zou doen als ik Chris Pratt tegen het lijf zou lopen natuurlijk <3

209. Kijk je vaak achterom?
Als in letterlijk achterom kijken als ik aan het lopen/fietsen/rijden ben – dan ja.

210. Wat weten de meeste mensen niet van jou?
Hmmm, ik heb eigenlijk geen flauw idee! Dus als je nog iets van me wilt weten – vraag maar raak!

Waar had jij het laatst de slappe lach om?

7 Comments

 • Marcia

  October 25, 2015 at 6:00 pm

  Ik ben nu eigenlijk wel heel benieuwd naar dat bordspel met een sprekende robot haha 😉

  1. Lieke

   October 28, 2015 at 3:11 pm

   Nooo, het was echt heel frustrerend!

 • Daenelia

  October 26, 2015 at 1:15 pm

  Hmmm, goedgelovig, eh? Zo’n periode heb ik ook gehad. Een schoolvriendin maakte me toen wijs dat ze een lijk op zolder had gevonden, en ze presenteerde dat zo slim, dat ik met al mijn vragen pas doorhad dat ze echt onzin vertelde toen ze zei dat het een vermoorde paus was. Maar het werd wel een legendarisch verhaal tussen ons 🙂

  1. Lieke

   October 28, 2015 at 3:11 pm

   Haha, jazeker ^^” Oh wow, dat is wel een heftig verhaal om te geloven :p

 • zwartraafje

  October 27, 2015 at 2:17 pm

  Dat bordspel deed me gisterenavond denken. Om de één of andere reden was Ubuntu plots ingesteld op een instelling voor blinde mensen én begon de laptop plots tegen me te praten en luidop te zeggen waar mijn cursor overheen ging.

  Ik werd er helemaal gek van en kon niet meteen terugvinden waar ik het moest uitschakelen. Gelukkig lukte dat uiteindelijk wel.

  1. Lieke

   October 28, 2015 at 3:12 pm

   Oh, wow, dat klinkt wel heel creepy ook! Gelukkig doet hij weer normaal nu 😀

 • diana

  October 28, 2015 at 5:25 pm

  Ik heb altijd gedacht dat je nachten lang door haalde met het gamen. (A)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post