Tag: I Love Sleep

ILoveSleepTagBanner

Slapen – ik doe het denk ik veel te lang, maar het is zo fijn! Ik zou echt dagenlang in m’n bed kunnen blijven liggen met een goed boek of een vette game. Maar dat maakt me alleen maar lui D: Laatst tagde Dennis (niet mijn vriend – andere Dennis :’D) me om de ‘I Love Sleep’ tag in te vullen en dat deed ik ๐Ÿ˜€

1. Hoe laat ga je meestal naar bed?
Dit verschilt iedere dag wel. Meestal ga ik rond een uur of half 11/11 uur naar bed. Er zitten soms wel wat uitschieters tussen maar heel soms ga ik ook vroeger naar bed, als ik heel erg moe ben.

2. Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?
Tanden poetsen, make-up eraf halen, gezicht wassen, nog even wat extra water drinken en plassen. Als ik dan eenmaal in bed lig speel ik soms nog even een spelletje op m’n iPad of lees ik nog een aantal bladzijdes uit een boek. Maar vaak plof ik ook in bed en ga ik gelijk slapen ^^”

3. Wat doe je als je niet kan slapen?
Ik word er heel chagrijnig van, haha :’D Ik ben echt super snel moe dus heb mijn slaap hard nodig. Vaak ga ik gewoon wat draaien in bed in de hoop dat ik weer in slaap ga vallen. Maar alls ik รฉcht niet kan slapen – als in klaarwakker zijn – ga ik uit bed en ga ik eten en een serie kijken totdat m’n ogen weer moe worden.

4. Wat is je favoriete slaaphouding?
Op m’n zij C: En dan het liefst zo scheef mogelijk op bed liggen. Ik betrapte me er een paar dagen geleden op dat ik met m’n hoofd op Dennis zijn kussen lag en dan mijn lichaam aan mijn kant van het bed lag. En ik moet zeggen – dat lag echt heerlijk, haha!

5. Waarvoor mag men jou altijd wakker maken?
Taart <3 Maar ook voor cadeautjes, chocolade pepernoten, vuurwerk, geweldig nieuws, pakketjes etc. :'D


6. Hoe laat gaat de wekker in de ochtend?
Mijn wekker gaat niet af, maar ik word wel altijd wakker van die van Dennis. Die gaat rond een uur of kwart voor 8 / 8 uur. Als hij dan weg is, dan kruip ik meestal ook uit bed. Of ik moet ontzettend moe zijn – dan blijf ik stiekem nog even liggen C:

7. Snoozen of direct opstaan?
Het liefst direct opstaan, alhoewel ik hier geen held in ben. Behalve als ik ergens heen moet en weet dat het een leuke dag gaat worden, dan sta ik wel direct op en ben ik vaak ook meteen wakker!

8. Slaap je uit in het weekend?
Ja, ik ga er meestal rond een uur of 10 / half 11 uit.

9. Welke rare dingen doe je in je slaap?
Schoppen en slaan – waar ik zelf echt niks van af weet, haha! Oh en er is me verteld dat ik ook soms praat in m’n slaap.

10. Hoeveel kussen liggen er in je bed?
Drie. Twee van mij en eentje van Dennis.

11. Wat heb je aan in bed?
Een T-shirt en een onderbroek. Als het heel koud is, heb ik ook een pyjamabroek en sokken aan. Maar dan moet het wel hรฉรฉl koud zijn! Ik heb het namelijk altijd best wel warm in bed.

12. Slaap je met sokken aan?
Nope. Soms als ik nog in slaap moet vallen, dan hou ik m’n sokken nog eventjes aan om m’n voeten een beetje op te warmen. Het bed is altijd zo koud als het niet voorverwarmt is :c

13. Hoe groot is jouw bed?
140 cm bij 200 cm. Altijd al willen weten he?

14. Als ik โ€™s ochtends wakker word, dan is het eerste wat ik doeโ€ฆ
Kijken hoe laat het is. En daarna social media checken ^^” Daarna langzaam uit bed rollen en ontbijten met een aflevering van een serie (Once Upon a Time op het moment) of met YouTube filmpjes.

15. Droom je elke nacht?
Ik denk het wel? Alleen kan ik het me nooit zo goed herinneren.

16. Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?
Ik kan er best veel herinneren! Eรฉn van mijn laatste dromen was dat ik naar Dierenpark Amersfoort ging en dat Chris Pratt daar ook was (want – dinobos). En ik wilde echt super graag met hem op de foto maar ik zag hem alweer richting de uitgang lopen. Toen ik uiteindelijk al mijn moed bij elkaar geraapt had, had ik het gevraagd. En hij was helemaal enthousiast! Maar hij wilde terug naar het dinobos om foto’s te schieten bij de dino’s, alleen het park ging bijna dicht D: Dus renden we hand in hand terug naar het dinobos – wat een perfecte droom~

17. Wat is je grootste droom?
Oei, moeilijke vraag! Hmm, mijn grootste droom op dit moment is gewoon een leuke baan vinden. Ik zit zo’n beetje rond te kijken en ik heb echt geen idee wat ik nou precies wil. Het lijkt me echt heel gaaf om in een boekwinkel te werken o.i.d., maar vaak werken daar maar een paar man en hebben ze niemand meer nodig. Ik zag ook nog wel wat leuke cursussen dus ik zit het misschien te overwegen om een cursus te gaan doen… I don’t knooow T_T

Verder; genoeg materiaal bij elkaar sparen om awesome cosplays te kunnen maken. Na het zien van Angelieke haar hobbykamer, wil ik ook super graag gaan beginnen, haha :’D

Ik ben een beetje moe geworden van deze tag en kan alleen maar aan slapen denken, hehe ^^” Ik tag bij deze Rowan, Jinn en Fleur!

5 Comments

 • Dennis

  October 22, 2015 at 12:57 pm

  Haha die van je droom met Chris, geweldig! En herkenbaar, het geen idee hebben van je precies wilt doen qua werk. Leuk ingevuld!

 • Lilian

  October 22, 2015 at 1:29 pm

  Ugh ja voor chocoladepepernoten mag je mij ook wel wakker maken <3

 • zwartraafje

  October 22, 2015 at 3:39 pm

  Ik steek blijkbaar vanalles uit ‘s nachts. Soms ben ik aan het slaapwandelen รฉn dan ontdek ik de volgende ochtend dat er van alles op een andere plek ligt. Gelukkig is het nu alweer even geleden. Praten in mijn slaap deed ik vroeger ook. Volgens mijn ouders heb ik ooit een hele uitleg aan hun bed staan doen als tiener รฉn ik weet er echt niets van.

 • Fleur

  October 22, 2015 at 4:12 pm

  Super lief dat je me hebt getagd :D. Wat een super leuke tag, ik ga hem snel invullen! โ™ฅ

 • Vivian

  October 22, 2015 at 7:53 pm

  Ah leuk! Deze heb ik ook eens ingevuld, maar dan in verkorte vorm volgens mij haha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post