Video: Action Shoplog oktober

Een video? Ja, een video op woensdag! Een extra video zelfs want vrijdag komt er in de loop van de middag ook weer een video online. Als het goed is leveren ze dan namelijk de nieuwe Celebrate Books box weer af. En de unboxing daarvan wil ik natuurlijk meteen gaan filmen ;D

In deze extra video laat ik jullie zien wat ik zoal bij de Action gekocht heb. Ik ging er dinsdagochtend heen en zag een aantal leuke spulletjes liggen! Oh en mijn excuses voor de kwaliteit van de video – deze is niet echt optimaal. Het was gisteren in de middag al erg donker in huis dus dat was een beetje vervelend :c

Is jouw huis ook gedecoreerd voor de herfst?

1 Comments

  • zwartraafje

    October 24, 2016 at 6:03 pm

    Ik heb zo’n paars spiraalschriftje met tabbladen van Action. Maar eigenlijk heb ik die tabbladen niet nodig ik vind het gewoon handig dat ik het open kan laten liggen tijdens het lezen. Ah ja, misschien nog even zeggen dat ik er notities in schrijf voor mijn recensies want anders klinkt die voorlaatste zin wel heel gek.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post