TTT: Top 10 Schrijvers van wie ik meteen een nieuw boek koop

Top10SchrijversNieuwBoek

En het is alweer Top Ten Thursday tijd! Het onderwerp van vandaag; Top 10 Schrijvers van wie ik meteen een nieuw boek koop! Hier moet ik wel even over nadenken.

Iedere week organiseert De Lady Library een TTT; Top Ten Thursday. Een hoop bookbloggers doen hier aan mee. Ik ook! Vandaag is het tijd om tien schrijvers op een rijtje te zetten waar je meteen een nieuwe boek van zou kopen. Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik ooit op de dag van release een boek heb gekocht, behalve de Harry Potter boeken dan, maar eigenlijk ook weer niet, want die kocht mijn moeder 😛 Ik ga in ieder geval proberen om tien auteurs op een rijtje te zetten!

1. J.K. Rowling – Sowieso instant buy als ze nog wat ‘Harry Potter’ boeken gaat uitgeven! Stiekem blijf ik hier voor altijd op hopen. Al heb ik nooit ‘The Casual Vacancy’ gekocht van haar, omdat dat boek me totaal niet aansprak.

2. Suzanne Collins – Zij is natuurlijk echt beroemd geworden door haar ‘The Hunger Games’ trilogie. Ik zag dat ze nog een andere serie geschreven had genaamd ‘Underland Chronicles’. Ik denk dat dit kinderboeken zijn maar ik wil ze best eens een keer lezen! Maar na het lezen Maar als ze nu een nieuw boek uit zou brengen, zou ik het wel direct kopen denk ik!

3. R.J. Palacio – Het boek ‘Wonder’ vond ik echt een geweldig boek. Een erg gevoelig onderwerp maar zo leuk verwoord!

4. Cassandra Clare – Ik was al verkocht na het lezen van ‘City of Bones’ maar helemaal na het lezen van ‘The Infernal Devices’ trilogie. Het duurde dan ook niet lang voordat ik ‘The Iron Trial’ besteld had ^^”

5. John Green – Na het lezen van ‘The Fault in Our Stars’ duurde het niet lang voordat de andere boeken van John Green in mijn kast stonden. Niet dat ik ze al gelezen heb, maar goed 😛 Oh en ik mis ‘An Abundance of Katherines’ nog. En ‘Let It Snow’ lijkt me ook nog wel leuk!

6. Ransom Riggs – Omdat zijn boeken zo apart zijn! Alhoewel, Omhulde Stad staat – nog steeds – ongelezen in mijn kast o.o Oepsie..

7. Victoria Scott – Want ik wil het vervolg op ‘Fire & Flood’ zo snel mogelijk hebben!

8. Julie Kagawa – Het laatste deel van de ‘Blood of Eden’ trilogie moet snel komen! ‘Bloedband’ was veel te spannend afgelopen :c

9. Joelle Charbonneau – Ik wil wel meer lezen van haar na het lezen van ‘De Test’ trilogie!

10. Stephenie Meyer – Ik moet eerlijk toegeven dat ik wel snel een nieuw boek van Stephenie Meyer zou kopen. Ik heb ‘The Host’ nog steeds niet gelezen (shame on me!) maar de ‘Twilight’ boeken vond ik ook wel heel vermakelijk.

Wie is jouw favoriete auteur?

6 Comments

 • Jacoline

  October 2, 2014 at 10:58 am

  Cassandra Clare (die ik verbazingwekkend genoeg volgens mij nog niet veel voorbij heb zien komen) en Stephenie Meyer staan ook op mijn lijstje.

 • Jessica

  October 2, 2014 at 12:15 pm

  Suzanne Collins, John Green en Stephenie Meyer staan ook op mijn lijstje ^^.

 • supernaturalreadingaddict

  October 2, 2014 at 12:17 pm

  Leuk lijstje! Mijn favoriete auteur is Maggie Stiefvater

 • diana

  October 2, 2014 at 11:40 pm

  Weet wat zooo stom is vann me. Ik heb alle boeken van Stephanie Meyer, maar nog ongelezen staan ze in deboekenkast. Ik ben zoooo slecht
  Mijn favo is absoluut Cate Tiernan en op 2: Richelle mead.

 • Nadine

  October 3, 2014 at 5:05 pm

  John Green inderdaad! Ik heb een hele tijd terug een box gekocht met vijf boeken 🙂

 • Zwartraafje

  October 3, 2014 at 5:50 pm

  Eigenlijk kies ik niet graag favorieten. Maar toen ik jouw vraag las dacht ik meteen J.K.Rowling. Die komt bij mij in vrijwel elk boekenlijstje dat ik maak voor. Favoriete personages, favoriete fantasiewereld, boeken die je steeds opnieuw wil herlezen, …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post