TTT: Top 10 favoriete fandoms

Top10FavorieteFandoms

Het is weer donderdag dus het is weer tijd voor een nieuwe TTT! All aboard the hype train, choochooo~

Zoals jullie misschien al wel weten, verschijnt er iedere donderdag een nieuwe Top Ten Thursday, met iedere week een nieuw onderwerp. De meiden van de Lady Library waren er mee gestopt en dankzij Emmy kan de TTT gewoon iedere week weer doorgaan, yay!

Ik denk dat je het begrip Fandoms heel breed kan nemen. Als ik zelf denk aan het begrip Fandoms, denk ik aan boeken/series/games/films etc. waar ik helemaal door gehyped wordt als er een nieuw deel uitkomt. Of als je iets in de winkel of op internet ziet en je er mega enthousiast over wordt dat je het gelijk wilt kopen. Dus daar ben ik nu ook maar even van uitgegaan!

Fandom01

1. Harry Potter
Mijn liefde voor Harry Potter begon toen ik een jaar of 11 was denk ik? Ik bleef tot laat doorlezen om zo Harry Potter en de Steen der Wijzen uit te krijgen. Ohhh, wat hield ik van het hoofdstuk ‘Through the trapdoor’ (ik denk ‘Door het luik’ in het Nederlands?) En Voldemort was kei eng.

Fandom02
2. Pokémon
Als ik het me goed herinner, zat ik in groep 4 van de basisschool toen het hele Pokémon gedoe hier op kwam zetten. Ik had verschillende T-shirts, Pokémon Red op mijn Game Boy Pocket, verzamelde Pokémon kaarten en keek iedere ochtend voordat ik naar school ging een nieuwe aflevering van Pokémon. Ja, Pokémon was de shit. En nog steeds <3 Fandom03
3. Supernatural
Ik volg Supernatural als sinds het begin. Ik was helemaal verliefd op Sam. Ik denk dat ik op ieder forum en op MSN (wauw, dat is oud) altijd wel een avatar van Sam had, haha xD Ik loop sinds gisteren weer helemaal bij met de serie, al vind ik het wel wat minder worden helaas. De eerste seizoenen van Supernatural vond ik gewoon echt zó leuk. Maar de laatste afleveringen vond ik wel weer goed, ik kreeg er ook weer het oude Supernatural gevoel bij. (En Osric Chau zien zaterdag, heuuuuuhhhhh! <3) Fandom04
4. Final Fantasy XIV
Omg, de nieuwe uitbreiding zit er aan te komen – op 23 juni! Je kunt nu al een Collectors Edition bestellen (voor veel te veel geld) maar ik wil het T_T Het is ook zo leuk om te zien dat de mensen in-game ook gewoon zo gehyped zijn voor als er een nieuwe patch of een nieuwe uitbreiding uit komt. Ik ben dus niet alleen!

Fandom05
5. Frozen
Ik wist niet dat het zo erg was, maar ik betrapte mezelf er gisteren gewoon op toen ik met mijn moeder door de stad liep. Ik werd tot ieder Frozen ding gewoon aangetrokken, als een soort van magneet xD Oeh! Frozen oorbellen! Oeh! Chocolade Frozen eieren! Oeh! Frozen kleurboek! En ga zo maar door – ik ben soms net nog een klein kind ;D

Fandom06
6. “Tales of…” series
Er zijn al een hoop games verschenen van de “Tales of…” reeks. Mijn favoriet is nog steeds wel Tales of Symphonia dankzij het mega sterke verhaal, gevolgd door Tales of Vesperia, omdat die game er gewoon super mooi uit ziet. Binnenkort komt Tales of Zesteria uit, en ik kan niet wachten!

Fandom07
7. Kingdom Hearts
Hoe lang ik al niet zit te wachten op Kingdom Hearts III, pfff.. Ik wil hem gewoon hebben ._. En de beelden die ze hebben laten zien op Gamecons zijn gewoon waanzinnig mooi! Helaas heb ik geen PS4, maar Dennis wel duuss.. tudududuuuu~

Fandom08
8. The Nightmare Before Christmas
Kidnap Mr. Sandy Claws? I wanna do it! Let’s draw straws! – Ja, ik ken zo’n beetje ieder nummer uit m’n hoofd van The Nightmare Before Christmas. Ik vind beeldjes en andere merchandise altijd zo gaaf <3 Fandom09
9. The Hobbit / Lord of the Rings
Ik kon haast niet wachten op Battle of the Five Armies. En iedere keer als ik The Hobbit en/of Lord of the Rings merchandise zie, beginnen mijn handjes te kriebelen en wil ik alles aanraken en hebben.

Fandom10
10. Funko POP! Figures
Ik wil ze – allemaal. Mijn jacht op Supernatural Pop Figures gaat dan ook weer verder zaterdag op Dutch Comic Con!

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

8 Comments

 • Emmy

  March 26, 2015 at 1:44 pm

  Funko pop! <333333 Ik heb ook nog een hele wishlist… heb er pas twee 🙁

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  March 26, 2015 at 5:10 pm

  OKE IK GA JOU ZIEN OP DUTCH COMIC CON EN DAN GAAN WE DIE FUNKO POP FIGURES BEKIJKEN IEEEEEEEEEEEEHHHH 😀

 • Amanda

  March 27, 2015 at 2:10 am

  Harry Potter, Frozen, Pokemon en Supernatural vind ik ook leuk 😀 Sam vind ik het ook het leukste haha. Alleen ben ik afgehaakt bij seizoen zeven, want toen vond ik het niet meer zo leuk.

 • Annabel

  March 27, 2015 at 7:30 am

  Supernatural!!!! Ik ga ook naar Dutch comic con haha

 • Lilian

  March 27, 2015 at 11:27 am

  Haha zo grappig om te zien dat we totaal iets anders hebben gekozen! Die popjes vind ik ook zo leuk <3

 • Zwartraafje

  March 27, 2015 at 7:34 pm

  Hey Lieke, voor ik het weer vergeet te vragen … Ga je eind april naar de Antwerp Convention? Ik hoop tegen dan een deftige Steampunk Belle Cosplay af te hebben.

 • De Dotties

  March 29, 2015 at 1:45 pm

  Ach leuk artikel zeg!Van Lord of the rings en The Hobbit ben ik zelf ook fan!

 • Karlijn

  March 31, 2015 at 5:53 pm

  Harry 🙂 Mijn ultieme fandom. Ik zie die funky pops zoveel op instagram voorbijkomen en het lijkt me zo tof om er eentje te hebben. Heb jij er al veel?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post