TTT: Top 10 Boeken die ik lees in de/op vakantie

TTTLezenInVakantie

Top Ten Thursday tijd! Het onderwerp van vandaag; Top 10 Boeken die ik lees in de/op vakantie!

Pfoe, mijn TBR stapel is echt té groot, maar goed. Ik had er al een keer over nagedacht over welke boeke in in de vakantie wil gaan lezen, dus op zich was deze TTT een eitje voor mij. Anyway, hier komt mijn top 10!

1. Het Examen – Waar ik momenteel aan begonnen ben! Ook al heb ik nog maar één hoofdstuk gelezen~

2. Clockwork Princess – Ik wil The Infernal Devices trilogie echt super graag uitlezen. Ik ben er van overtuigd dat het laatste deel het best is in de gehele trilogie!

3. Omhulde Stad – Misschien dat ik De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine ook wel ga herlezen trouwens. Maar ik heb nog zoveel te lezen, dus waarschijnlijk ga ik wel gewoon verder met Omhuld Stad.

IMG_2824_2

4. Divergent
5. Insurgent
6. Allegiant

Oké, misschien is dit een beetje valsspelen maar ik wil gewoon de gehele trilogie in de vakantie gaan lezen. Gewoon alle drie de boeken achter elkaar, omdat het nu echt wel eens tijd wordt dat ik deze boeken ga lezen! Ze staan alweer sinds begin januari in mijn kast, oeps.

7. De IJzerkoningin
8. De IJzerprins

Ook de Iron Fey serie wil ik uitgelezen hebben voordat de vakantie is afgelopen. Zodat ik daarna kan beginnen in de…

9. De Verloren Prins

Hier heb ik namelijk nog een recensie exemplaar van liggen. Maar voordat ik erin begin, wil ik graag eerst de Iron Fey serie hebben uitgelezen.

10. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Een re-read! Omdat ik de gehele Harry Potter serie dit jaar nog wil herlezen. Alhoewel ik niet weet of dat wel gaat lukken…

Welke boek wil jij sowieso gaan lezen in de vakantie?

Ik kon helaas even geen foto’s maken van alle boeken bij elkaar in dit rijtje, omdat ik op het moment van schrijven niet thuis ben.

3 Comments

 • diana

  July 24, 2014 at 4:23 pm

  Jij hebt ook wl een zeer leuke lijst!!! Hopelijk red je het allemaal om het in de vakantie te lezen 🙂

 • Zwartraafje

  July 24, 2014 at 8:45 pm

  Het Examen ligt hier ook klaar. Allegiant moet ik nog steeds eens lezen én ‘Omhulde stad’ wil ik super graag lezen. Behalve het boek van Cassandra Clare heb ik de andere allemaal gelezen. Veel leesplezier tijdens je vakantie!

 • Anneke

  July 25, 2014 at 9:36 am

  Ik lees nu ook Het examen. Begint een beetje taai moet ik zeggen..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post