TTT: Top 10 Boeken die ik in 2015 écht eens moet lezen

Top10Boeken2015

De vorige TTT had ik overgeslagen omdat hij over non-fictie boeken ging. En laat ik nou alleen Het Dagboek van Anne Frank als non-fictie boek hebben gelezen (voor zover ik het me herinner). De TTT van deze week moet een eitje zijn!

Iedere week organiseert De Lady Library een TTT; Top Ten Thursday. Een hoop bookbloggers doen hier aan mee. Ik ook! Het onderwerp van vandaag; Top 10 Boeken die ik in 2015 écht eens moet lezen! En ja, ik heb een hoop ongelezen boeken in mijn kast staan die er alweer een tijdje staan – dus die moet ik écht gaan lezen in 2015~ (En misschien ga ik stiekem een beetje valsspelen en er gewoon series tussen zetten, theehee~)

1. The Scorch Trials – James Dashner
Ik wil in het nieuwe jaar zo snel mogelijk verder gaan met The Maze Runner serie! Dus daarna wil ik ook nog even The Death Cure lezen en als ik dan toch bezig ben, kan The Kill Order er ook nog wel achteraan ^^

2. The Elite – Kiera Cass
Ik had The Elite en The One op mijn TBR lijstje gezet van december, maar ik weet niet of ik er nog aan toe kom! We zullen zien – en anders begin ik er snel genoeg aan in het nieuwe jaar ^^ En The Heir komt ook nog eens uit dit jaar, dus ik moet wel even bijblijven~

3. The Iron Trial – Cassandra Clare & Holly Black
Zo benieuwd was ik naar dit boek, zó benieuwd – en ik heb hem nog steeds ongelezen in de kast staan. Maar volgend jaar, ga ik hem écht lezen – zo snel mogelijk.

4. Game of Thrones – George R.R. Martin
Ik moest en zou dit boek hebben – dus ik kocht hem. En ja, mijn twee Pop! Figures staan er nu leuk bij, maar dit boek staat nog steeds ongelezen in de kast ^^”

5. It’s Kind of a Funny Story – Ned Vizzini
Dit boek was een koopje voor mij een tijdje geleden op Bol.com – ik kocht hem uiteindelijk voor een euro of vier omdat ik korting kreeg. Na het lezen van Anneke’s recensie, ben ik er alleen maar nog nieuwsgieriger naar geworden!

6. De IJzerkoningin – Julie Kagawa
Ehh, ja, ik moet gewoon snel verder gaan met deze serie ^^” Ik vond de eerste twee boeken erg leuk, maar ja, ik snap mezelf niet dus ik moet gewoon verder gaan met deze serie ;D

7. Vrees Me- Tahereh Mafi
Op het laatste boek na, staat de rest van de serie al in mijn kast. Ik ben nog steeds super nieuwsgierig naar deze serie, dus ik wil er zeker te weten een begin aan maken in het nieuwe jaar!

8. Divergent – Veronica Roth
Ja ja… Zeg maar niks. Ik moet er nog steeeeds aan beginnen. Ik wil dan ook niet de trailer van Insurgent zien en ik heb de Divergent film ook nog steeds niet gezien. In 2015 moet ik echt, maar dan ook écht aan deze serie beginnen. Of – uitlezen.

9. Stad van Vuur – Cassandra Clare
Ik moet ook maar eens verder gaan met The Mortal Instruments serie. Ik vond Stad van Beenderen echt heel leuk, dus ik weet nog steeds niet waarom ik nooit verder ben gegaan met deze serie. Toen ik The Infernal Devices set kreeg voor kerst vorig jaar, wilde ik wel eerst die serie gaan lezen voordat ik verder zou gaan met The Mortal Instruments.

10. Looking For Alaska – John Green
Maar ook andere boeken van John Green! Tot nu toe heb ik alleen nog maar The Fault in Our Stars gelezen – en die was mega goed, dus ik ben erg benieuwd naar de rest van zijn boeken.

Welk boek wil jij écht gaan lezen in 2015?

8 Comments

 • Amy

  December 25, 2014 at 9:54 am

  Als je aan The Scorch Trials gaat beginnen doe ik met plezier mee! Ik heb zó genoten van het boek (ik gaf hem 5 sterren) en de film vind ik keer op keer geweldig. Toch blijft deel twee maar telekns ongelezen….Maar dat moet gaan veranderen in 2015, want ik wil de serie gelezen hebben voor de tweede film uit komt!

 • Jacoline

  December 25, 2014 at 10:20 am

  Vrees Me! Dat is echt een van mijn lievelingsboeken/series. Ik moet volgend jaar echt eens The Infernal Devices gaan lezen.

 • Emmy

  December 25, 2014 at 10:35 am

  Als ik die lijst zie dan wil ik je eigenlijk vastbinden op een stoel en al die boeken in je handen duwen: lezen!!!!

 • Annabel

  December 25, 2014 at 10:40 am

  Ik heb ook echt zo’n lijst met boeken die ik echt eens moet gaan lezen haha

 • Anneke

  December 25, 2014 at 11:54 am

  Yaaaaaay It’s Kind of a Funny Story! Ik hoop echt dat je ‘m mooi vindt. 😀
  En verder zitten er veel boeken tussen die ik zelf ook ga lezen in 2015. 🙂

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  December 25, 2014 at 2:58 pm

  Zo veel leuke boeken! 😀 Of ik heb ze al gelezen, of ik wil ze lezen! 🙂

 • Elisa

  December 25, 2014 at 9:09 pm

  De elite en ijzerproef staan ook ( hoog ) op mijn lijstje. Vrees me is een aanrader 🙂

 • Iris

  January 20, 2015 at 5:47 pm

  leuk! de Divergent serie is echt super leuk! Ik heb zelf ook nog een lijstje met een stuk of 40 boeken die ik moet gaan lezen:p

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post