TTT: Top 10 Beste plekken om boeken te kopen

Top10BestePlekken

Top Ten Thursday tijd! Het onderwerp van vandaag; Top 10 Beste plekken om boeken te kopen! Een eitje! Laat ik al die mooie plekken eens op een rijtje zetten :3

Iedere week organiseert De Lady Library een TTT; Top Ten Thursday. Een hoop bookbloggers doen hier aan mee. Ik ook! Vandaag is het tijd om de tien beste plekken waar je boeken kunt kopen op een rijtje te zetten. Hoe leuk ik het ook vind om in een echte boekwinkel rond te lopen, ik koop mijn boeken toch vaker online, omdat dit simpelweg gewoon een stuk goedkoper is!

1. The Book Depository – Dit is echt mijn nummer één als het gaat om boeken kopen. Super cheap! En ik vind het ook wel leuker om Engelse boeken te lezen dan Nederlandse. Win win situatie ^^

2. Het Boekenfestijn – Jaaa, het Boekenfestijn is geweldig! Het is super leuk om er rond te lopen en boeken te vinden voor mooie prijsjes!

3. Bol.com – Want, ja, snelle verzending en zo. Soms ook wel mooie acties trouwens!

4. De Boekenkraam – Lichtbeschadigde boeken voor erg mooie prijsjes! En vaak zie je niet eens dat boeken lichtbeschadigd zijn; ze zien er meestal gewoon uit als nieuw! Maar dan koop je ze voor de helft van de prijs, of nog minder.

5. Awesomebooks – Alhoewel ik hier een beetje van teruggekrabbeld ben nu je ook verzendkosten moet betalen en ik al regelmatig een tweedehands boek thuisgestuurd heb gekregen die er gewoon niet meer uitzag. Dan betaal ik liever 2 a 3 euro meer en dan koop ik ze op The Book Depository.

6. Waterstones – Alhoewel ik hier nog maar één keer ben geweest; die boekenwinkel is zooo gaaf <3 Ik heb daar de Percy Jackson boxset gekocht die volgens mij daar nog goedkoper was dan online. 7. Het Verboden Rijk - Onze plaatselijke boekhandel. Ik ga hier regelmatig kijken voor nieuwe boeken, maar dan bestel ik ze daarna liever online (want goedkoper en zo :P) Maar het is ook wel een paar keer voorgekomen dat ik hier gewoon een boek koop :3 8. Rommelmarkt / Vrijmarkt - Mensen die boeken weg doen voor een euro, yes please <3 9. Kringloopwinkel - Afgelopen week heb ik daar een boek gekocht voor een euro, nu wil ik meer! 10. Uitverkoop bij de Bibliotheek - Boeken voor 50 cent? Daar zeg ik geen nee tegen! Wat is jouw favoriete plek om boeken te kopen?

5 Comments

 • Nadine

  September 11, 2014 at 5:05 pm

  Ja, Waterstones is zo leuk! Ik kan niet wachten tot ik volgend jaar in Amsterdam woon…

 • Jenny

  September 11, 2014 at 7:27 pm

  De Boekenkraam ken ik nog niet, klinkt goed!

 • Elisa

  September 11, 2014 at 8:19 pm

  Boekenkraam is echt handig 🙂

 • DQ

  September 15, 2014 at 10:55 am

  Ik heb toevallig onlangs ontdekt dat de bookdepository ook maar Nederland verzendt (ging er gewoon vanuit dat dat niet zou zijn) en gelijk maar 4 boeken besteld (hihi). Hopelijk komen ze deze week binnen! Heb nu al een hele wishlist op de site gemaakt haha. X

 • diana

  September 15, 2014 at 2:22 pm

  Ook ik ben zoals je weet groot fan van de boekenkraam 😀
  Deze TTT heb ik niet gedaan, heb namelijk geen tien plekken waar ik min boeken koop… 😀
  Ik twijfel nog steeds over The Book Depository, omdat ik nog steeds twijfel eraan om in het engels verder te gaan. Omdat ik nog zoveel Nederlandse boeken ongelzen in mijn boekenkast heb…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post