The Starlight Blogger Award

Er gaat weer een nieuwe award door blogland heen – The Starlight Blogger Award. Ik werd genomineerd door Floor van Floor Flawless, door Eline van All the Feels én laatst ook nog door Ellis van Cinderellis! Super bedankt allemaal ♥ Kijk snel verder hoe en wat The Starlight Blogger Award precies inhoudt ;3

De regels:

♥ Bedank degene en meld de naam van zijn/haar blog in jouw post
♥ Antwoord op de 3 vaste vragen en de 3 vragen die degene die jou nomineerde heeft bedacht.
♥ Nonimeer 6 andere bloggers! Tijdens het nomineren moet je bedenken welke bloggers een echte STARLIGHT blogger voor jou zijn.

De drie vaste vragen

Als je iemand uit de geschiedenis zou mogen ontmoeten, wie zou dat dan zijn en waarom?
Lewis Carroll! Man, man, na het lezen van Alice in Wonderland en Alice in Spiegelland wil ik deze man wel ontmoeten. Ik zou graag willen weten hoe hij aan al deze fantasie en humor komt, want ik heb echt wel hardop zitten lachen om sommige momenten in deze twee boeken waarvan ik echt zoiets had van; hahaha, wat is dit nu weer :’D

Wat is jouw favoriete boek en waarom?
Harry Potter and the Philosopher Stone! Ik ben echt opgegroeid met dit boek. Keer op keer las ik het maar weer. Ik word dit boek gewoon nooit beu. Binnenkort ga ik snel beginnen in de Illustrated Edition om het zo allemaal weer opnieuw te beleven ♥

Wie is jouw favoriete fictionele karakter en waarom?
Four van de Divergent boeken! Omdat Four gewoon sexy is – beste reden ooit, toch?

De vragen van Floor:

Op welk fictieve persoon ben jij stiekem verliefd?
Daar gaan we weer – op Four! Sexy Four, hmmhmm~

Wat is je favoriete boekenserie?
Harry Potter blijft toch wel mijn favoriete boekenserie ever.

Welke boeken las je graag als kind?
Boeken van Dribbel, Op Zoek naar Dolfijnen maar ook boeken van Roald Dahl zoals bijvoorbeeld Joris en de Geheimzinnige Toverdrank.

De vragen van Eline:

Vaak spelen boeken zich in het buitenland af, maar soms ook in fictieve landen. Wat is je favoriete (fictieve) land om over te lezen?
Bij Dystopische verhalen vind ik het erg vet om over een futuristisch land/stad te lezen wat je een beetje doet denken aan vroeger. Telt dit ook?

Hogwarts, St. Vladimir, Hex Hall. Er zijn zo ongelooflijk veel fictieve scholen waar je zou kunnen studeren! Als jij een van deze scholen mocht kiezen om naartoe te gaan, welke zou je dan kiezen?
Hogwarts, sowieso! Geen twijfel over mogelijk. En dan ga ik beste vrienden worden met Ron.

Wat is je favoriete boekship allertijden?
Ron en Hermione denk ik toch wel. Ik vind ze gewoon zo lief samen ♥

De vragen van Ellis:

Als je een mythisch wezen als huisdier mocht kiezen, wat zou het dan worden en hoe zou je hem/haar noemen?
Oef, moeilijk! Alhoewel mijn eerst ingeving een eenhoorn is, ga ik toch voor een draak. Want dan kan ik op zijn rug zitten en dan kunnen we overal naartoe vliegen! En als er dan obstakels zijn, doet ‘ie maar gewoon even vuur spuwen. Ik zou hem overigens Bilbo noemen.

Als je een boek voor mij mocht uitkiezen, waarvan je denkt dat ik het geweldig vind, welke wordt het dan?
Je hebt al zoveel boeken gelezen! Sowieso ga jij het boekje I am Pusheen the Cat wel geweldig vinden. Geen idee of je deze al gelezen hebt trouwens~

Stel ik geef een verkleedfeestje, als wie kom jij verkleed?
Erm, erm… Ik kom wel als Pikachu~

Sorry, maar ik ga zelf geen mensen nomineren! Heel veel leuke bloggers hebben deze award al in ontvangst mogen nemen en daarom weet ik niet echt wie ik moet nomineren ^^”

4 Comments

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  December 31, 2015 at 2:55 pm

  Sowieso dat iedereen naar Ellis’ feestje komt als Pikachu. Dikke fissa.

  1. Lieke

   December 31, 2015 at 5:56 pm

   Dikke Pikachu fissa en in de loop van de avond eten we allemaal een Thunderstone en worden we allemaal dikke Raichu’s~

 • zwartraafje

  January 2, 2016 at 2:46 pm

  Misschien moet je maar een keertje verkleed als Pikachu naar F.A.C.T.S. of de Antwerp Convention. Lijkt me wel grappig wanneer de organisatie dan zou afroepen dat ‘Belle op zoek is naar Pikacu en op haar wacht bij … ‘

 • Floor Daasvand

  January 6, 2016 at 8:00 pm

  Pikachuuuu omg haha! <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post