The Hobbit: Middle Earth Map

TheHobbitPosterBanner

Posters.nl is sinds kort onderdeel van het bekende Webprint.nl, waar je onder andere je eigen fotoalbum kunt samenstellen. De naam Posters.nl zegt het natuurlijk al – het is een webshop waar je een heleboel leuke posters op kunt vinden. Er is voor ieder wat wils!

Zo ook voor mij dus! Ik ben een grote film freak en toen ik zag dat er ook een heleboel filmposters beschikbaar waren, kon ik het niet laten om daar even tussen te snuffelen. Het duurde niet al te lang of hetgeen wat ik wilde hebben schoot me te binnen – een poster van The Hobbit, en dan het liefst een landkaart.

Kwaliteit & Levering

De poster is gemaakt van stevig papier, wat niet zo snel kreukt als je er normaal mee om gaat. Hij heeft een beetje een glimmende finish, waardoor het een echte eye-catcher in huis wordt! Posters.nl meldt ook het volgende; voor 20:00 uur besteld, morgen in huis – en dit klopt als een bus! Voor ik het wist, had ik al een mailtje in mijn inbox met daarin vermeldt dat mijn poster al verzonden was, en de volgende ochtend had ik hem al in mijn handen.

Alleen… Wist ik nog niet goed waar ik hem nou eigenlijk op wilde gaan hangen. Voor zolang had ik de poster maar even in een wissellijst gedaan die ik thuis nog had liggen. Ik moet er dus nog een mooi plekje voor zoeken, maar dat komt wel goed!

I’m going on an adventure!

Nu zijn jullie vast benieuwd geworden naar deze poster! Bovenaan zag je al een kleine sneak-peak, maar ik wilde hem natuurlijk ook nog in zijn geheel laten zien. Ook heb ik nog wat close-ups van de poster gemaakt, zodat de kwaliteit goed zichtbaar wordt. Al die kleine details zijn namelijk zรณ mooi om te zien! Ik ben er helemaal klaar voor om met deze map, Middle Earth te gaan verkennen. Wiens zwaard, boog en bijl willen mij vergezellen? Oh wacht – verkeerde film!

IMG_4966_2

IMG_4967_2

IMG_4968_2

IMG_4969_2

IMG_4970_2

What have I got in my pocket?

Maar wacht – ga nog niet weg! Dankzij het antwoord op het volgende versje, kan er straks een erg leuke win actie online komen ;D

โ€œThis thing all things devours:
Birds, beasts, trees, flowers;
Gnaws iron, bites steel;
Grinds hard stones to meal;
Slays king, ruins town,
And beats high mountain down.โ€
โ€• J.R.R. Tolkien, The Hobbit

Rarara, wat is het?

3 Comments

 • Dina

  March 20, 2015 at 12:55 pm

  OMG deze wil ik ook. Prachtig! <3 Ik ben helemaal verliefd.

 • Nessa Luna

  March 20, 2015 at 1:59 pm

  Ik vind ‘t een hele mooie poster, ‘t is wel een beetje jammer dat Mordor er niet helemaal op staat. Ik heb zelf een perkamenten kaart waar heel Middle Earth opstaat, en de route die Frodo en Sam liepen in LOTR! ๐Ÿ˜€

  (also: TIME! TIME!)

 • Esmee

  March 21, 2015 at 11:01 am

  Wauw dat is ubergaaf!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post