The Gathering – Kelley Armstrong

An ordinary town… Full of deadly secrets

Strange things have been happening in sixteen-year-old Maya’s small Vancouver Island community – from the mountain lions that have been constantly approaching her to her best friend’s hidden talent for ‘feeling’ out people and situations. There’s also a sexy new bad boy who makes Maya feel… different. Combine that with a few unexplained deaths and a mystery involving Maya’s biological parents and it’s easy to suspect that this town might have more than its share of skeletons in its closet.

Het verhaal gaat over de 16 jarige Maya. Ze woont in Canada in een dorp waar vreemde dingen gebeuren. Een van de vreemde dingen is dat Maya’s beste vriendin, Serena, verdrinkt, terwijl ze een zwemkampioene is. Samen met een goede vriend, Daniel, probeert ze uit te zoeken wat er precies gebeurd is. Maya is één met de natuur. Ze merkt dat haar zintuigen zich steeds verder ontwikkelen vooral het horen en de geur van dingen. Ook ontmoet ze een nieuwe jongen, genaamd Rafe. Hij is heel geïnteresseerd in Maya’s moedervlek, die de vorm heeft van een pootafdruk. De relatie duurt niet lang, of Maya doet een schokkende ontdekking.

Na het lezen van dit boek ben ik een beetje teleurgesteld, ik had er namelijk veel meer van verwacht! Vooral na het lezen van Kelley Armstrong’s vorige trilogie; The Darkest Powers. Verder kwam ik er ook moeilijk doorheen, ook wel de bekende ‘leesdip’ genoemd onder de boekenwurmen. Nu heb ik ook een hoop andere dingen te doen, maar als ik een boek echt geweldig vind, heb ik hem zo uit! Verder ben ik wel benieuwd naar de vervolg delen, deze ga ik dan ook zeker lezen.

Ik heb ‘The Gathering’ in het engels gelezen maar hij is ook verkrijgbaar in het nederlands, onder de naam ‘Samenzwering’.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post