Ted

Seth MacFarlane, (onder andere bekend van ‘Family Guy’), zet een film neer die vele mensen heeft geboeid over een jongen en zijn teddybeer. En niet zo maar een teddybeer… een teddybeer die aan de drugs en aan de alcohol zit! Hij sleept zijn maatje, John, hierin mee. John doet gezellig mee, alleen zijn vriendin, Lori, is hier niet zo blij mee…

ted_screenshot

Bron foto: TheMovieGuys.net

Het begint allemaal op kerstavond, wanneer John een teddybeer als cadeautje krijgt. John heeft geen vrienden en wenst dat zijn teddybeer tot leven komt. En geloof het of niet… de teddybeer komt tot leven.

John noemt zijn nieuwe maatje Ted. Ze doen alles samen en zijn de beste vrienden. Ze zijn erg bang voor onweer en ze worden dan ook ‘Thunder buddies for life’, ook als ze opgeroeid zijn.

John en Lori hebben al vier jaar een relatie. Lori vind dat het nu wel eens tijd wordt dat Ted ophoepeld, dat John een beetje meer volwassen wordt. Alles loopt alleen maar meer uit de hand met Ted in de buurt. John wil er niet aan toegeven dat Ted weg moet, het is voor hem een moeilijke keuze om te kiezen tussen zijn beste buddy en zijn vriendin.

Gaat Ted uiteindelijk toch weg? Of blijft hij samen met John en Lori in het appartement wonen?

ted09

Bron foto: CineDork.com

Tja, wat zal ik er van zeggen? Ted is een leuke komedie met veel humor die je gewoon even tussendoor kijkt. Het is niet zo’n film waar men urenlang over door praat. Het verhaal is ook niet ‘je-van-het’, het is echt zo’n doorsnee verhaal die je wel vaker tegenkomt. Alleen zit hier een teddybeer in verwerkt.

Ik wil niet teveel verklappen, maar in de film komt er een stuk over ‘Flash Gordon’ voor. Dit stuk boeide me niet echt, vond het ook niet echt grappig. Er komt trouwens nog best veel romantiek/drama in voor, voor zo’n komedie. Dit vond ik stiekem wel leuk.

Toch vind ik Ted een leuke, grappige film! Perfect om even tussendoor te kijken wanneer je je verveelt of als je bij vrienden bent!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post