Stijlvolle en gebruiksvriendelijke telefoonhoesjes!

Smartphone hoesjes – ik heb hier altijd een beetje een dilemma mee. De meest leuke en schattige hoesjes beschermen vaak alleen de achterkant van je telefoon, terwijl ik juist wil dat het scherm van mijn telefoon ook beschermt wordt. Het voordeel van de hoesjes die alleen de achterkant van je telefoon beschermen, is dat je hierdoor je telefoon veel gemakkelijker in de hand houdt. Bij de andere soort hoesjes, heb je altijd last van zo’n flap die er aan de zijkant of onderkant uitsteekt.

Helaas heb ik al zo vaak bij anderen voorbij zien komen dat als ze hun telefoon laten vallen (pro tip – niet doen), het scherm ook meteen stuk is. Dit kan je veel gemakkelijker voorkomen met een hoesje die ook het scherm van je telefoon beschermt. Nu heb ik laatst de oude iPhone 5c van mijn vriend gekregen, aangezien hij een nieuwe telefoon had gekocht en zijn oude(re) iPhone beter was dan de telefoon die ik had.

Ik ging op zoek naar leuke hoesjes en kwam nogmaals in contact met Hoesjes-Outlet! Het was een lastige keuze, want ik had veel te veel hoesjes op het oog, maar uiteindelijk heb ik drie hele leuke uitgekozen – al zeg ik het zelf!

hoesjes_outlet_hoesje_1_make_it_personal

Allereerst koos ik voor deze blauw/roze comfycase. Hij sprak me vooral aan omdat er een randje aan zit wat een beetje uitsteekt. Vaak zie je bij hardcase hoesjes dat het randje gelijk loopt met het scherm. Als je je telefoon dan op zijn kop legt, rust de telefoon eigenlijk op het scherm waardoor je sneller krassen krijgt. Ik ben ook zo iemand die haar telefoon ondersteboven neerlegt, vaak omdat ik hem dan sneller terug kan vinden als ik mijn telefoon weer eens in de bank gegooid heb (donkerblauwe bank en zwart scherm gaan niet goed samen~).

hoesjes_outlet_hoesje_2_make_it_personal

De comfycase is flexibel en heeft rondom een hard, wit anti-stoot randje. Van de drie hoesjes die ik uitgekozen heb, is dit echt mijn favoriet geworden! En de kleuren zijn ook nog eens extreem schattig ;D Ik vind hem ook heel mooi om deze witte iPhone 5c passen, ik heb geen idee hoe hij eruit ziet met een andere kleur iPhone 5c want hij is wel lichtelijk doorzichtig!

hoesjes_outlet_hoesje_3_make_it_personal

De artwork op dit hoesje is echt liefde ♥ Hij is doorzichtig en past echt perfect bij mijn witte iPhone 5c. Ze hadden deze ook nog in een andere variant, zo eentje waar ik het eerder over had met een flapje. Ook erg mooi!

hoesjes_outlet_hoesje_4_make_it_personal

Het randje komt ook iets boven het scherm uit, maar voelt niet zo stevig als het bovenstaande hoesje. Het randje valt wel minder op aangezien het hoesje volledig doorzichtig is.

hoesjes_outlet_hoesje_5_make_it_personal

Ik denk dat dit hoesje ook wel heel tof is in combinatie met een blauwe iPhone 5c. Ik heb zo’n gevoel dat het water dan heel goed tot zijn recht komt. Maar met de witte iPhone 5c, doet hij me echt denken aan de wintermaanden – perfect voor nu dus!

hoesjes_outlet_hoesje_6_make_it_personal

Zoals je ziet steekt het randje iets boven het scherm uit – fijn!

Deze drie hoesjes van Hoesjes-Outlet zijn softcase hoesjes wat inhoudt dat ze zacht en flexibel zijn! Het randje steekt ook een stukje boven het scherm uit wat ik persoonlijk dus echt helemaal top vind.

Graag wil ik Hoesjes-Outlet nogmaals bedanken voor deze prettige samenwerking!

1 Comments

  • Nikita

    December 27, 2016 at 1:34 am

    Ik vind die pinguins echt heel leuk! Zelf heb ik ook een 5C trouwens, exact dezelfde als jij. Helaas is mijn scherm wel gebarsten en het is nog niet eens mijn schuld ook. Maar ik ben blij dat ie nog werkt, denk dat ik volgende week een keer voor een nieuw hoesje ga kijken trouwens xxx

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post