Smosh: The Movie

SmoshTheMovieBanner

Anthony Padilla en Ian Hecox – ik denk dat die namen je wel bekend in de oren klinken als je veel YouTube kijkt. Het zijn namelijk de mannen van Smosh! Ze maken onzinnige, nutteloze filmpjes die wel heel grappig zijn. Sinds kort hebben ze ook een eigen film gemaakt. Ik dacht dat het misschien wel grappig was om te kijken, omdat ik hun filmpjes ook altijd wel leuk vind (al kijk ik ze de laatste tijd bijna niet meer). Wat ik er van vond? Lees snel verder ;3

SMosh02

Anthony schaamt zich voor een video die online staat op YouTube. In die video zet hij zich totaal voor schut en maakt hij een back-flip… die totaal niet goed afloopt. Ian en Anthony gaan naar het hoofdkantoor van Youtube om te vragen of de video kan worden verwijderd. Nu geeft Mr. Youtube het advies om de video van binnenuit te veranderen. Ze stappen door de portal en belanden zo in populaire YouTube videos. Het duurt even voordat ze in hun eigen video terecht komen en Anthony erachter komt wie de video heeft gefilmd en online heeft gezet.

De jongens kunnen nu hun verleden herschrijven – maar wel binnen de tijd! Een mobiele telefoon gaat namelijk niet voor eeuwig mee…

Smosh01

Ik denk dat ik nog nooit zo’n bar slechte film heb gezien in mijn hele leven. Serieus, ze hadden het gewoon bij YouTube filmpjes moeten houden, die zijn tenminste nog een beetje grappig. Ik heb serieus niet รฉรฉn keer gelachen tijdens het kijken van deze film. Anderhalf uur Smosh is gewoon te veel van het goede.

De special effects die er in voorkomen waren mega lelijk gedaan, wat waarschijnlijk de bedoeling was om het ‘grappig’ te maken. Maar ik werd er gewoon zeer triest van :’D Ook het acteerwerk was slecht, wat ik ook al verwachtte omdat het gewoon geen professionele acteurs zijn.

Het spijt me zeer, maar dit is absoluut geen aanrader. Ik heb ondertussen ook wat andere dingen gedaan omdat ik de film wel wilde afkijken, in de hoop dat er nog iets grappigs zou komen. Ik heb echt niks positiefs te vertellen over deze film, dus ik denk dat ik het hier maar bij laat!

Titel: Smosh: The Movie | Regisseur: Alex Winter | Uitgever: 20th Century Fox / Lionsgate | Genre: Comedy | Speelduur: 86 min. | Jaar: 2015 | EAN: ??? | Waardering:★☆☆☆&#9734

Bron foto’s: 1, 2, 3

5 Comments

 • Jinn

  October 13, 2015 at 12:44 pm

  Aaw wat jammer :’D Ik vind de youtube video’s van Smosh wel leuk en was wel benieuwd naar de film, maar denk dat ik hem maar niet zal kijken dan XD

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  October 13, 2015 at 4:27 pm

  Haha, ik snap juist niet dat die twee zo veel abonnees hebben gekregen, ik vind hun filmpjes zo flauw :’D Die film lijkt me ook inderdaad niks haha ๐Ÿ™‚

 • Dennis

  October 14, 2015 at 10:45 am

  Ik heb de trailer ergens voorbij zien komen laatst. Blij dat ik hem niet binnen gehaald heb dus. Maar ik denk dat je dit nog wel vaker gaat krijgen hoor. De roem van YouTube stijgt bij sommige dan naar het hoofd en denken dat ze dan goed genoeg zijn om het “grote werk” te kunnen doen.. Niet dus hehe.

  1. Lieke

   October 14, 2015 at 2:07 pm

   Ja, precies dat. Alle YouTubers denken nu ook ineens dat ze allemaal auteurs zijn geworden *zucht*

 • Dinja

  October 14, 2015 at 9:58 pm

  Jammer zeg! Ik wil hem alsnog wel een keertje gaan kijken, ik ben nu wel nieuwsgierig geworden (naar de slechtheid ervan dan).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post