De Visite Tag

VisiteTagBanner

Laatst zag ik op de blog van Joany – Pencils and Paper, deze super leuke tag! Joany tagde iedereen die onlangs verhuis is of al een tijdje samenwoont. Nu ben ik zelf onlangs verhuisd en er zijn al een aantal mensen over de vloer geweest. Ik weet nu ook wel wat voor soort gastvrouw ik ben.

1. Onaangekondigd bezoek ontvangen of liever vooraf afspreken?
Liever vooraf afspreken. Nu gebeurt dit eigenlijk ook altijd, omdat mijn vrienden nogal aardig ver weg wonen. Het is niet zo dat we even naar elkaar toe kunnen fietsen en zeggen van; Hey, ik sta voor je deur! Nu ben ik geen mega sloddervos, dus alles ziet er wel netjes uit (behalve mijn bureau) dus het is niet erg als mensen ineens voor de deur staan. Het enigste wat je kan aantreffen is mij in zombie mode :’D

2. Voor het bezoek langs komt nog snel even boodschappen doen?
Als er niks meer in huis is, dan wel ja. Maar als een week van te voren al weet dat er mensen over de vloer komen, dan is het er meestal al.

IMG_6784_2

3. Visite kan spontaan mee-eten tijdens het avondeten?
Dit is al een aantal keren gebeurd, haha! Ik ben zelf niet zo’n grote eter, maar Dennis wel. Meestal blijft er dan ook nog wel wat over. En als ik echt van te voren weet dat het te weinig is – de Jumbo is hier echt om de hoek, dus we kunnen altijd nog even wat extra’s halen. No problemo~

4. Het huis opruimen en schoonmaken voor de visite?
Ja, dat is wel zo netjes vind ik :3

5. Is jouw huis momenteel visite-proof?
Ja! Ik heb zelf voor het eerst gedweild vandaag *schouderklopje* Een aantal dingen zijn alleen wat stoffig, maar ach.

6. Rekening houden met kinderen die meekomen?
Niemand in mijn vriendenkring heeft op het moment kinderen, haha :p Dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken. En als ze dat wel zouden hebben dan wat extra snoepjes in huis halen en wat dingen aan de kant zetten die breekbaar zijn.

IMG_6785_2

7. Schoenen uit alsjeblieft?
Maakt mij helemaal niks uit. Ik ben gewend om op mijn schoenen rond te lopen omdat ik nooit zin had om in Millie’s kwijl te stappen :’D Maar nu ik hier in Breda woon, heb ik mijn schoenen altijd uit.

8. Onverwacht overnachten is geen probleem?
Nee hoor – neem plaats op de bank! Ik heb alleen geen deken voor je :’D

9. Neem gezellig je hond mee?
Ja, leuk! Ik mis het wel heel erg, het niet hebben van een hond. Niemand om overdreven blij tegen te praten of even een aai over de bol te geven voelt toch wel wat saai, haha :p En aangezien we hier geen hond mogen houden, vind ik het echt heel leuk om er af en toe eentje over de vloer te hebben :3

IMG_6782_2

10. Zelfgemaakte hapjes of liever iets gemakkelijks?
Liever iets gemakkelijks :’D Zelfgemaakte hapjes is ook wel leuk, maar het duurt zo ontzettend lang om te maken. En voor je het weet, is het alweer op.

11. Doe alsof je thuis bent of graag zelf de touwtjes in handen hebben?
Doe alsof je thuis bent – drinken staat in de koelkast.

12. Als je mag kiezen tussen te vroeg, precies op tijd of te laat bezoek ontvangen bij een afspraak – wat kies je dan?
Hmm, te laat denk ik :’D Of precies op tijd is ook wel fijn.

IMG_6783_2

13. Bezoekers mogen de toiletbril omhoog laten staan?
Wat gebeurd, dat gebeurd. Het maakt me niet zoveel uit.

14. Ik verwacht dat mijn visite even helpt met opruimen?
Ik zou het fijn vinden als ze het aanbieden, maar verwacht het niet.

15. Wat doe je bij bezoek wat te lang blijft hangen?
Half in slaap vallen op de bank :’D

Woon je samen? Ben je pas verhuisd? Neem deze tag dan over ;3

2 Comments

  • sammie

    October 15, 2015 at 10:57 am

    Ik zag deze tag laatst ook, heb hem opgeslagen want vind hem ook wel leuk. Bij ons kan iedereen ook gewoon blijven slapen, dan word het wel luisteren naar het gesnurk van de honden 🙂

  • Dennis

    October 20, 2015 at 8:39 am

    Wat een enorm leuke tag zeg! En leuk ingevuld, haha. Visite krijgen is altijd wel leuk. Ik ga deze tag van je overnemen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post