Simple Plan – Taking One For The Team

Simple Plan is en blijft gewoon één van mijn favoriete bands. Rond het jaar 2004 heb ik ze ontdekt, toen het nummer Welcome to my Life een grote hit was. Het liefst had ik ze daarvoor al ontdekt, want Welcome to my Life was echt zo’n nummer wat alle huppeltrutjes in die tijd ook leuk vonden. Gelukkig ben ik bij Simple Plan blijven hangen voor ál hun nummers – en niet alleen voor die ene hit. Afgelopen week hebben ze een nieuw album uitgebracht genaamd Taking One For the Team – en hiervan wil ik een aantal nummers aan jullie laten horen ;D En ook wil ik even mijn liefde voor Simple Plan met jullie delen.

Waarom ik zo van Simple Plan hou, is omdat ze gewoon zo normaal zijn. Bij een concert of in een videoclip staan ze gewoon lekker in hun spijkerbroek en T-shirt hun ding te doen. Hun stijl is door de jaren heen ook niet echt veranderd. Natuurlijk zijn ze wel wat volwassener geworden en kon ik haast niet geloven dat ze allemaal alweer halverwege de dertig zijn. Maar hun blijven natuurlijk ook niet voor altijd jong :’D De tijd dat hun zo oud waren als ik nu (vierentwintig), is ook allang weer voorbij. Ik weet nog wel dat ik toen ook al naar hun muziek luisterde, dus ik was zelf een jaar of veertien.

Pierre, de zanger, is nog steeds mijn favoriete bandlid. Ik had vroeger echt een grote crush op hem en ik moet zeggen dat ik hem nog steeds wel zie zitten, haha :’D Maar ik denk dat ik het wel kan schudden want Pierre is al getrouwd en heeft ook al kids :c Ik had gewoon backstage moeten gaan toen ik ze een aantal jaren geleden live gezien heb, wie weet waar we nu beland waren~ Oké, ik draai misschien een beetje te ver door nu. Laat ik het gaan hebben over een aantal nieuwe singles van het nieuwe album!

Boom!

Ik was al helemaal gehypt voor dit nieuwe album sinds de eerste single genaamd Boom! van het nieuwe album uitkwam. Dit nummer stond dagenlang op repeat – en nog steeds kan ik er geen genoeg van krijgen ♥ Het is één van mijn favoriete nummers van het nieuwe album!

I Don’t Wanna Go To Bed

Simple Plan heeft er altijd wel een handje van om vaak samen te werken met andere artiesten. Zo komt het dan ook voor dat ze samenwerken met een rapper – waar ik zelf echt totaal niks mee heb. Ik vind I Don’t Wanna Go To Bed wel catchy (hee, je moet maar een liedje kunnen schrijven over naar bed toe gaan!), maar het stuk van Nelly spoel ik door, omdat ik dat stom vind ^^” Ik had altijd precies hetzelfde met het nummer Summer Paradise – het rapgedeelte vond ik daarin ook stom.

Opinion Overload

En ook dit is weer zo’n heerlijk Simple Plan nummer ♥ Ik weet er gewoon niks over te zeggen eigenlijk, alleen dat dit nummer samen met Boom! mijn favoriete nummer is van Taking One For the Team ^^

Ben jij ook fan van Simple Plan?

Bron foto’s: 1

6 Comments

 • Bianca Ronday

  February 25, 2016 at 7:51 am

  Ik moet eerlijk zeggen, mij zegt het helemaal niks. Dit komt misschien ook doordat het niet helemaal mijn smaak is. Gelukkig smaken verschillen.

 • Kim

  February 25, 2016 at 10:23 am

  Ik vind Simple Plan ook echt heel leuk! Houd alleen eigenlijk nooit hun nieuwe nummers bij e.d. maar ken toch wel redelijk wat nummers uit m’n hoofd ☺️. Ga vanmiddag deze nieuwe songs eens luisteren 🙂

 • Marcia

  February 25, 2016 at 12:47 pm

  Vroeger was ik ook echt groot fan van Simple Plan en toen ik ze live zag op Pinkpop (2011) was dat echt wel even een geluksmomentje 🙂 Tegenwoordig ben ik niet meer zo op de hoogte van hun nieuwe muziek enzo, maar het is nog altijd heerlijk om hun nostalgisch aanvoelende muziek te luisteren tijdens bijvoorbeeld het afwassen ^^

 • Joyce rdt

  February 26, 2016 at 7:31 pm

  The Simple Plan.. de naam kwam me vaag bekend voor, maar meer dan dat ook niet haha (sorry!). Liefs.x

 • MargoD

  February 27, 2016 at 5:04 pm

  OMG eindelijk nog een simple plan fan!!! (ofja, iemand die nog ALTIJD een fan is 😀 ) Hun nieuwe nummers. Ik herinner mij nog dat ik boom opeens op de radio hoorde… I was like: wacht… is dat Simple Plan? :p Za-lig gewoon! Maar mijn ultieme favoriet blijft toch Untitled. Oud maar gewoon top. (PS: doorgestuurd van deze blog http://right-swiped.weebly.com/blog/1000-vragen-aan-jezelf-1 ! + ik zet een link naar je blog op de mijne 😉 Altijd welkom 😀 -> belgiumgirlwithdreams.blogspot.be)

 • Floor Daasvand

  February 29, 2016 at 11:57 am

  Yass Simple Plan is nice! Heb ook nog steeds een poster van ze op mijn slaapkamer hangen haha

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post