Shoplog! (feb ’14)

Het is alweer het einde van de maand dus het is weer tijd voor een Shoplog!

Of, nja, Shoplog, eigenlijk is dit meer een Book Haul, omdat ik maar twee dingen gekocht heb dat geen boeken zijn. Laat ik maar beginnen!

IMG_3061_2

Allereerst heb ik De Test van Joelle Charbonneau gekocht. De Studie (deel 2) kreeg ik namelijk als recensie exemplaar, maar ik had De Test nog helemaal niet gelezen! Dus die heb ik maar snel gekocht en snel daarna gelezen.

IMG_3062_2

Dit is dus het recensie exemplaar wat ik had gekregen :3

IMG_3063_2

Ik vond Robijnrood van Kerstin Gier in de uitverkoopbak bij de V&D! Ik stond heel erg te twijfelen of ik hem mee zou nemen of niet, omdat ik altijd dacht dat dit boek een beetje kinderachtig zou zijn. Na lang twijfelen heb ik hem toch meegenomen omdat ik er al een hoop goede recensies over had gelezen, dus ik ben benieuwd!

IMG_3064_2

IMG_3065_2

Twee manga’s gekocht van The Infernal Devices! Ik vind die serie echt heel erg goed dus ik ben erg benieuwd naar de manga’s! Ze zien er ook zo mooi uit :3

IMG_3066_2

Tja, ik kon niet achterblijven natuurlijk. Ook dit boek moest en zou ik binnenkort een keer kopen! Dus dat heb ik afgelopen maand ook gedaan en ik ben hem op het moment ook aan het lezen. En ik moet zeggen; ik vind hem al erg goed tot nu toe en ik ben nog niet eens op de helft :3

IMG_3069_2

Het Nachtcircus van Erin Morgenstern was in de aanbieding op Bol.com! Dit boek stond al een hele tijd op mijn Awesomebooks wishlist dus ik dacht; hij is nu nog goedkoper dan de tweedehands versie op Awesomebooks en ook nog eens in het Nederlands! Kopen kopen kopen!

IMG_3068_2

Geek Girl heb ik wel gekocht op Awesomebooks, tweedehands. Ik kreeg eerst een exemplaar wat onder de verfvlekken zat dus daar was ik niet zo blij mee. Maar ze stuurde me zonder moeilijk te doen gewoon een ander exemplaar! En deze ziet er nog gewoon goed uit ^^

IMG_3067_2

Ook Stefan”s Diaries deel 2 kocht ik op Awesomebooks. Helaas had ik niet goed gekeken en is dit een andere soort uitgave als de andere delen die ik van deze serie heb (delen 1 en 3). Achjaaa…

IMG_3076_2

Het Digitale Fotografieboek van Scott Kelby heb ik van m’n ouders gekregen. Het staat vol handige tips over fotografie! Ik wil er eens wat meer over gaan leren dus dit boek komt goed van pas 🙂

Zo, dat waren alle boeken! Verder heb ik nog twee andere dingen gekocht.

IMG_3071_2

Allereerst deze paarse nagellak van Miss Sporty. Ik bestelde De Test op Bol.com en die was 19,95. Dat betekend; verzendkosten. Maar die wilde ik niet betalen! Dus ik dacht; ach, dan neem ik er gewoon een nagellakje bij van 1,95 dan verspil ik die 1,95 tenminste niet aan verzendkosten ^^

IMG_3074_2

En als laatste dit leuke ladekastje wat ik kocht bij Xenos! Ik vind hem echt super leuk alleen ik weet nog steeds niet goed wat ik er in moet doen, haha!

Dat was het weer! Hebben jullie nog wat leuks gekocht in februari?

7 Comments

 • Roxanne

  February 27, 2014 at 2:43 pm

  Dat ladekastje is echt cute!

 • Laura

  February 27, 2014 at 3:51 pm

  Haha ik heb ook The fault in our stars gelezen omdat iedereen daar zo positief over was. Ik denk dat ik even ga kijken bij de V&D of ze hem hier ook in de aanbieding hebben;) Aah echt een leuk kastje!

 • Mirjam

  February 27, 2014 at 4:08 pm

  Leuke dingen heb je geshopt! Ben benieuwd naar het lakje.

 • Sanne

  February 27, 2014 at 7:22 pm

  TFIOS heb ik in februari ook gekocht :D. En dat kastje vind ik heel schattig!

 • Emmy

  February 28, 2014 at 9:50 am

  Ik wil ook boeken kopen D:

  Leuke haul! 🙂

 • Laura

  February 28, 2014 at 1:04 pm

  Wat een ontzettend leuk ladekastje heb je gekocht zeg! Heel mooi met die printjes:)

 • Annelieke

  March 1, 2014 at 3:36 pm

  Leuk kastje en boeken heb je gekocht! Robijnrood is inderdaad een erg leuk boek, ik was binnen een week klaar met de hele serie 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post