Pretty Little Liars: Moord – Sara Shepard

Ben je ooit veilig?

In het idyllische Rosewood glanzen de highlights in de winterzon en schitteren de bevroren meren als Swarovski-kristallen. Maar schijn bedriegt. Net als de vier mooiste meisjes uit Rosewood: Hanna, Aria, Spencer en Emily liegen en bedriegen vanaf het moment dat ze bevriend raakten met Alison. En ook al is Ali vermoord, ze blijven doorgaan met hun gemene streken.

Ze dachten veilig te zijn, toen Ali’s moordenaar werd gearresteerd en A’ware identiteit aan het licht kwam. Maar nu is er een nieuwe A die het vuurtje opstookt. En deze keer moet Rosewood branden…

IMG_2175_2

Hanna heeft problemen met haar aanstaande schoonzusje Kate. Ze kan Kate echt niet uitstaan! Beide zijn ze verliefd op Mike Montgomery, Aria’s jongere broertje. Alhoewel, is Hanna wel écht verliefd op Mike? Of wil ze hem gewoon omdat Kate ook verliefd op hem is?

Aria blijft het huis van haar moeder ontlopen, omdat haar nieuwe vriend, Xavier, er nu woont. Aria heeft een hekel aan Xavier. Hij probeert constant met haar aan te pappen als ze thuis is en haar moeder even niet kijkt. Ze trekt daarom maar in bij haar vader en zijn verloofde. Helaas gaan hun verhuizen naar een wel hele speciale straat; de straat waar Ali ook gewoond heeft!

Emily is tot over haar oren verliefd op Isaac en ze hebben ook een hele goede relatie. Totdat Emily er op een dag achter komt, dat de moeder van Isaac niks met haar te maken wil hebben! Ze vind zelfs een foto in de keukenla waar Isaac en Emily samen opstaan. Het enige rare is; dat Emily geen hoofd meer heeft op die foto!

Spencer neemt contact op met haar adoptiemoeder. Ze spreken ze snel mogelijk af en hebben een hele gezellige tijd samen. Maar dan ontdekt Spencer heel wat nare geheimen over haar adoptiemoeder en had ze gewild dat ze nooit contact met haar op had genomen.

IMG_2176_2

Het zesde deel in deze verslavende serie vond ik zo’n beetje het spannendste boek tot nu toe! Het las zo snel weg en ik kon het boek gewoon niet meer wegleggen. Naarmate het boek vorderde, werd de spanning steeds meer opgebouwd. Op een gegeven moment had ik echt zoiets van; oke, nu moet ik gewoon verder lezen want ik moet weten hoe het boek eindigt.

Na dit deel ben ik gelijk begonnen in deel 7, Laster, het een na laatste deel van de Pretty Little Liars serie!

17 Comments

 • Natasja

  October 9, 2013 at 12:27 pm

  Leuk! Ik heb de boeken nog nooit gelezen, maar volg wel de serie. Ik denk dat ik deze boeken ook niet meer interessant genoeg zou vinden, simpelweg omdat de dames te jong zijn. In de serie kan ik hier nog een beetje overheen kijken. Stiekem heb ik alle “spoilers” ook al gelezen over de boeken xD Ik kon het niet weerstaan, haha.

  1. Lieke

   October 9, 2013 at 12:45 pm

   Haha, ik heb mezelf echt in moeten houden om geen spoilers op te gaan zoeken!
   In de serie vind ik ze ook ouder lijken, komt denk ik ook omdat de actrices een stukje ouder zijn dan de personages die ze spelen ^^

 • Kirsty

  October 9, 2013 at 12:35 pm

  Dit lijkt me echt een leuk boek! Ik heb de eerste vier delen van de Pretty Little Liars serie in het Engels gelezen, maar daarna heb ik niet verder gelezen nog. Dat wil ik nu wel gaan doen, want ik krijg er al weer helemaal zin in 🙂

  1. Lieke

   October 9, 2013 at 12:45 pm

   Jaaa, doen doen!

 • Hilde

  October 9, 2013 at 1:14 pm

  Klinkt als een boek wat ik heel leuk ga vinden! Heb nog nooit iets gezien of gelezen van Pretty Little Liars (wist niet eens dat de serie gebaseerd was op boeken.. oeps :P) Denk dat ik vanmiddag maar even langs de bieb ga 🙂

 • Kiss & Make-up

  October 9, 2013 at 3:06 pm

  Ik ken (and adooooore) de TV-serie maar de boeken heb ik nog niet gelezen. Ben wel benieuwd nu 🙂

 • Jana Vmh

  October 9, 2013 at 3:15 pm

  De serie wijkt toch af van de boeken niet? 🙂

  1. Lieke

   October 9, 2013 at 3:44 pm

   Ja, klopt 🙂

 • Judith

  October 9, 2013 at 3:53 pm

  Ik wist niet dat er een boek van was. Heb alleen seizoen 1 gekeken van de serie! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

 • Lies

  October 9, 2013 at 4:06 pm

  Lijkt mij wel een mooi boek. Ik heb alleen nog geen enkel deel ervan gelezen, dus zou dan toch eerst maar eens bij deel 1 moeten beginnen haha.

  1. Lieke

   October 9, 2013 at 4:07 pm

   Haha, ja dat is misschien wel handig ;D

 • Dani

  October 9, 2013 at 5:57 pm

  Ah ik moet ook weer eens verder met de boeken! Ik ben bij 9 volgens mij? Weet het inmiddels niet meer haha oops!

 • Vanessa

  October 10, 2013 at 12:44 am

  Wonderful post…I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

 • Allissa

  October 10, 2013 at 8:23 am

  Klinkt goed, maar ik volg de serie nogal strikt dus ik ben bang dat ik helemaal in de war ga raken als ik de PLL boeken opnieuw ga lezen haha.

 • Anneke

  October 10, 2013 at 5:20 pm

  Knap dat het zesde deel dan nog zo spannend is!

 • Evey | Style Spy

  October 10, 2013 at 5:48 pm

  Hihi ik heb het snel overgeslagen omdat ik nog in seizoen 3 van de serie zit (zitten vast spoilers in je stukje? )XX

  1. Lieke

   October 10, 2013 at 5:55 pm

   Haha, ja dat doe ik zelf ook altijd bij anderen als er misschien spoilers in kunnen staan. Maar de serie is wel anders dan de boeken, dus je kan het opzich wel lezen. Maar het zijn wel spoilers als je de voorgaande delen nog niet hebt gelezen :p

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post