Little Inferno

Je zit voor een haardvuur en gooit er van allerlei spullen in, dat is je doel in Little Inferno. Huh, wat is dat nou weer voor game? zul je misschien wel denken. Ja, inderdaad, dat dacht ik eerst ook. Totdat ik het eenmaal ging spelen…

Little-Inferno

Bron foto: nalupa.com

Het enigste wat je dus hoeft te doen in Little Inferno, is voor een haardvuur zitten. Af en toe krijg je rare brieven van je buurmeisje die je, als je hem gelezen hebt, ook weer kan verbranden. Soms bevatten deze brieven wel bruikbare informatie, maar vaak is het gewoon troep, of ze wilt iets van je hebben.

LittleInferno-4

bron foto: avwproductions.com

Om spullen te kunnen verbranden, heb je wel spullen nodig! Zo krijg je een catalogus met allerlei verschillende producten (zie afbeelding hierboven). Om de volgende catalogus te ‘unlocken’, moet je uit de catalogus die daarvoor kwam, alle spullen hebben gekocht. Als je met je muist klikt op een van de producten, krijg je er ook een beetje informatie over.

ss_1c19ad18ccc03f127fd7aba21f4601faf719c5ef.1920x1080

bron foto: pxlbyte.com

Wat je kunt doen, is al je gekochte spullen random in de open haard gooien. Dit levert altijd wel wat geld op, meestal meer dan waarvoor je de spullen hebt gekocht. Maar wat je beter kunt doen, zijn combo’s maken! Dit is ook eigenlijk wel het doel van het spel. Rechtsboven zie je een soort van lintje hangen met een ster erop. Als je daarop klikt, krijg je een lijst met combo’s die je moet maken.

594826-little-inferno-windows-screenshot-a-combo-with-lots-of-little

bron foto: procedurallygenerated.com

Maar combo’s maak je niet zomaar! Ze staan namelijk op een puzzelachtige manier weergegeven. Zo zie je op de bovenstaande afbeelding de combo ‘Puzzeling Adventure’ en daarbij zie je tetris blokjes en een meneertje staan. Lees dus goed de informatie die gegeven is bij het product. Bij het meneertje staat waarschijnlijk dat hij van avontuur houdt en ja, tetris is een puzzelgame.

Little Inferno is echt een heel vaag spel. Je moet er van houden, of niet! Toen ik het voor het eerst speelde, had ik geen flauw idee wat ik zat te doen, ik gooide gewoon random dingen in de open haard. Totdat ik erachter kwam dat je combo’s kunt maken, het is namelijk heel leuk om uit te vogelen welke producten nou een goede combo maken.

Little Inferno is verkrijgbaar op Steam voor €8,99.

Check ook even deze teaser trailer, hij is heel grappig!

8 Comments

 • Malou

  October 8, 2013 at 11:13 am

  Wat leuk!

  Ik volg je 🙂

  1. Lieke

   October 8, 2013 at 1:49 pm

   Dankjewel 😀 Ik volgde jou ook al een tijdje ^^

 • Eva

  October 8, 2013 at 6:24 pm

  Wat cool!

 • Lies

  October 8, 2013 at 6:59 pm

  Klinkt wel als een leuk en grappig spelletje. Ik ga er zeker eens even naar kijken.

 • LifeOfBun

  October 8, 2013 at 11:35 pm

  Whaaa dit is right up my alley 😀 kwou zeggen lijkt me zoiets dat in de Humble Bundle zou zitten.. I googled it and it is, they never dissapoint.

  1. Lieke

   October 8, 2013 at 11:58 pm

   Yeah, klopt ;D Ik had hem ook uit de Humble Bundle een keertje 🙂

 • Kimberly

  October 9, 2013 at 1:39 pm

  Haha klinkt eigenlijk wel grappig! Misschien ga ik het wel een keer spelen 🙂

 • Daniëlle

  October 9, 2013 at 1:42 pm

  Té leuk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post