Pop-Tarts: Frosted Strawberry

PopTartsStrawberryBanner

Laatst had ik ergens gelezen dat ze Pop-Tarts verkochten bij de Jumbo. Deze leken me wel heel erg lekker dus ik ging er naar op zoek. Maar helaas, ik kon ze gewoon niet vinden! Tot vorige week, toen ik bij de Jumbo in Bergen op Zoom een heel rek vol Amerikaans voedsel zag, inclusief Pop-Tarts!

Ik twijfelde wel even of ik ze mee zou nemen of niet, want ze waren namelijk best wel prijzig. Maar ik was er zo lang naar op zoek geweest dat ik ze toch echt niet kon laten liggen! Ze hadden zelfs verschillende smaken. Ik, als aardbeifreak, twijfelde geen moment en nam de Frosted Strawberry mee.

IMG_1489_2

Dit is dan de verpakking waar ze in zitten. Ik vind het zelf een heel leuk en vrolijk vormgegeven doosje!

IMG_1490_2

En wauw, er zitten zelf vitamines in! (Maar ook een hoop caloriรซn, hehe)

IMG_1491_2

Je kunt de Pop-Tarts op twee manieren eten, namelijk warm en koud. Als je ze warm wilt hebben, stop je ze gewoon even in de broodrooster (op de laagste stand) en wacht je tot ze eruit floepen. Geen zorgen, het suikerlaagje wat erop zit smelt niet. Hier had ik wel eerst mijn twijfels over.

Ook kun je ze in de magnetron doen (dit heb ik zelf niet geprobeerd, want ik denk dat de koek dan niet krokant wordt). Je hoeft ze dan maar 3 seconden in de magnetron te leggen! Zelf vind ik de Pop-Tarts warm wel lekkerder.

IMG_1492_2

De Pop-Tarts zitten per twee verpakt en er zitten er totaal 8 in het doosje (4 zakjes).

IMG_1498_2

En dit zijn ze dan, de Frosted Strawberry Pop-Tarts! Ik had ze eigenlijk wel iets dikker verwacht, maargoed, dat neemt niet weg dat ik ze echt heel lekker vind! Vooral dat suikerlaagje bovenop is echt heerlijk. Verder zit er bij deze Pop-Tarts een soort van aardbeienjam tussen. Ik eet ze als ontbijt (totdat de doos leeg is) en ik moet zeggen, dat bevalt me wel, haha!

De Pop-Tarts zijn te koop bij de Jumbo voor โ‚ฌ4,89.

Heb jij wel eens Pop-Tarts op? Zo ja, welke smaak vond je het lekkerst?

2 Comments

  • DaniรซlleSabine

    August 19, 2013 at 9:48 am

    Die zien er lekker uit zeg!! Als ik ze een keertje zie liggen bij de Jumbo neem ik ze zeker mee ๐Ÿ˜€

  • Anoeska

    August 27, 2013 at 12:38 am

    Oeeeh looks yummie! Geen idee waar het naar smaakt, dus dan ben ik altijd een beetje huiverig met dat soort dingen haha.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post