Photography: Dierenpark Emmen #1

Het is alweer een tijdje geleden maar in de zomervakantie was ik samen met Dennis naar Dierenpark Emmen geweest! Een acht uur durende treinreis voor een heel mooi prijsje tijdens de Spoordeelweken. En dat inclusief entree!

Niet dat we acht uur lang in de trein hebben gezeten. Nee. Mijn vader had ons weggebracht naar het station in Amersfoort omdat hij die dag daar ergens in de buurt moest gaan werken. Maar de lange treinrit was niet eens zo erg – Dennis had zijn 3DS mee en ik mijn PSP. De uurtjes vlogen voorbij. We waren beide nog nooit in Dierenpark Emmen geweest, maar het was wel een mooie dierentuin! Ik had mijn camera meegenomen om wat foto’s te maken.

Helaas waren de dieren niet super actief – vele lagen ook gewoon maar wat te liggen en er zat geen beweging in, o.a. leeuwen en tijgers. Dat was wel jammer, want dat levert niet zulke boeiende foto’s op. En andere dieren waren weer tΓ© actief zoals de struisvogels en antilopes, die waren zΓ³ snel dat je ze amper op de foto kreeg. Ach, het was een erg gezellige dag en ik heb wat foto’s kunnen maken, al zijn ze niet geweldig, ik wil ze toch graag met jullie delen.

IMG_3715_2

IMG_3725_2

IMG_3729_2

IMG_3732_2

IMG_3737_2

IMG_3748_2

IMG_3751_2

IMG_3779_2

IMG_3780_2

Dit was trouwens een selectie foto’s. Volgende week komt er nog een post online met een aantal foto’s!

6 Comments

 • Zwartraafje

  September 24, 2014 at 5:21 pm

  Wat een leuke foto’s. Misschien moet ik mijn laptop even op de grond voor het hok van Chewie en Gimli zetten zodat ze dag kunnen zeggen tegen die schattige cavia. πŸ™‚

 • Ellis

  September 24, 2014 at 6:59 pm

  Ik vind het erg mooie foto’s geworden hoor!

 • Aurelie

  September 24, 2014 at 7:39 pm

  Jouw foto’s zijn heel goed gelukt, wauw!

 • Trix

  September 24, 2014 at 7:51 pm

  Prachtige foto’s! Lijkt me ook een leuk dierenpark

 • Bianca

  September 25, 2014 at 9:56 am

  Jeetje wat een mooie foto’s heb je gemaakt! x

 • diana

  September 29, 2014 at 4:47 pm

  `hey wat leuk dat je in emmen bent geweest! Had dat ff gezegt dan was ik ff langs gekomen, tis bij me in de buurt!! πŸ˜€
  Ook ik heb er een aantal geweldige mooie fotos weten te maken de vorige keer toen ik in de zoo was daar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post