Nieuw jaar, nieuwe challenges! ?

Ieder jaar wil ik mezelf uitdagen om bepaalde Challenges te halen. Nu ben ik er vorig jaar niet heel erg mee bezig geweest. Ik vond het allemaal wel prima wat ik wel of wat ik juist niet deed. Maar dit jaar wil ik het anders aan gaan pakken – ik wil mezelf meer gaan uitdagen!

challenges_2018_books_photomark_make_it_personal

GoodReads Reading Challenge: Lees 40 boeken in 2018

Ieder jaar legde ik de lat gewoonweg te hoog voor mijn doen. Ik wilde ieder jaar 50 boeken lezen, en telkens faalde ik hard. Ik heb de lat dit jaar iets lager gezet, en ik ga mijn best doen om minimaal 40 boeken dit jaar te lezen!

challenges_2018_games_photomark_make_it_personal

Game Challenge: Speel 12 Games uit in 2018

Ik hoor je al denken; 12 games? Dat is toch niet eens zoveel? Nee, klopt – maar ik speel games waar ik vaak 40+ uur mee zoet ben. En daarnaast speel ik nog regelmatig Final Fantasy XIV, wat een MMO (Massively Multiplayer Online) is en die je gewoonweg niet uit kunt spelen! Dus ik dacht, laat ik een game per maand rekenen, dat is best redelijk. De eerste game van het jaar heb ik trouwens al uit gespeeld!

challenges_2018_movies_photomark_make_it_personal

Movie Challenge: Kijk 100 films in 2018

Films kijken vind ik ‘e’en van de leukste dingen om te doen. Ik ga mezelf ook echt uitdagen met deze Challenge. Vorig jaar had ik mezelf uitgedaagd om 75 films te kijken, en die had ik ruim gehaald met het kijken van 82 films. Maar ik wil de lat nog net iets hoger leggen en in 2018 maar liefst 100 films te kijken!

challenges_2018_disney_movies_photomark_make_it_personal

Disney Movie Challenge: Kijk 20 Disney films in 2018

En van die 100 films, wil ik minimaal 20 Disney films kijken. Disney blijft gewoon leuk, dus ik denk niet dat ik hier veel moeite mee ga hebben ;D

Na twee jaar vond ik het trouwens ook wel eens tijd om de foto’s bij m’n Challenges aan te passen (oeps), dus daar ging ik mee aan de slag. Ik ben erg blij met het resultaat van de foto’s!

Om op de hoogte te blijven hoe ver ik ben met de Challenge van dit jaar, kun je de Challenges pagina in de gaten houden ;D

Welke Challenges wil jij dit jaar gaan halen?

xoxolieke-papier1

4 Comments

 • Anneke

  January 20, 2018 at 2:23 pm

  Gave foto’s erbij!
  En wow, 100 films. Ik kijk denk ik nog geen 5 films per jaar. Haha… Dit zou dus echt geen uitdaging zijn voor mij. :O

 • Nessa Luna

  January 20, 2018 at 5:47 pm

  Ik doe ook een Disney film challenge, alleen wil ik zoveel mogelijk Disney films (her)kijken; ik heb een lijstje van ongeveer 260 films… :’D En op zich wil ik ook wel eens een keer een videogame uitspelen, want ik heb dat volgens mij nog nooit echt gedaan, oops! XD

 • NerdyGeekyGanboy

  January 27, 2018 at 5:13 pm

  Mooie challenges Lieke! 100 films, damn, ik ben al blij als ik de 50 haal :’) Heel veel succes, hopelijk lukken je challenges dit jaar wel!

 • zwartraafje

  January 30, 2018 at 11:21 pm

  Wat een uitdagingen. Die 100 films haal ik echt nooit. Eigenlijk kijk ik de laatste jaren steeds minder televisie. Misschien dat ik aan 20 films kom maar dat is het dan ook zo’n beetje. Mijn persoonlijke voornemen is (nogmaals) om zoveel mogelijk eigen boeken te lezen. Dat aantal mag immers echt wel wat zakken. Het lijkt me echter ook leuk om een aantal favorieten te herlezen (ook dat lukt de laatste jaren veel minder), nog eens bij de bibliotheek langs te gaan en daar wat graphic novels te lenen), …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post