New in: Telefoonhoesje!

Bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk een mooi, nieuw telefoonhoesje!

Laatst vertelde ik dat ik een nieuwe telefoon had gekregen. Nja, mijn vader had een nieuwe telefoon gekocht en ik kreeg zijn oude Samung Galaxy SII! Voorheen had ik een Samsung Galaxy Ace, maar die zat constant te zeuren dat zijn telefoongeheugen vol was terwijl ik bijna gewoon helemaal niks geïnstalleerd had! Heel vreemd, maar goed. Ik ben echt super blij met deze telefoon want hier kan ik weer fatsoenlijk spelletjes op spelen (yay!) en fatsoenlijk WhatsApp gebruiken en al die dingen.

Maar wat ik eerder al zei; bij een nieuwe telefoon hoort een nieuw telefoonhoesje! Er zat namelijk nog zo’n saaie, zwarte omheen, haha. Dus ik ging op eBay een beetje rondneuzen. En binnen no time had ik een aantal leuke hoesjes gevonden, waaronder deze dus;

IMG_2748_2

Dit is de voorkant van het hoesje. Kawaii~

IMG_2749_2

De binnenkant. Het hoesje zit zeg maar om de achterkant van je telefoon geklikt.

IMG_2750_2

Achterkant, gelukkig is de camera niet bedekt!

IMG_2751_2

Het hoesje is echt van goede kwaliteit! Het flapje is ook stevig en van binnen lekker zacht. Heb jij nou ook een Samsung Galaxy SII, dan kun je dit hoesje en nog een aantal andere hier vinden! Je hebt deze hoesjes ook voor de Samsung Galaxy Note! Als je even op Cartoon Cute Painting Flip PU Leather case cover zoekt, kom je er vanzelf 😉

8 Comments

 • Anneke

  January 22, 2014 at 3:58 pm

  Ahh dat is echt een lief hoesje!

 • Kirsty

  January 22, 2014 at 4:13 pm

  Wat een superschattig hoesje!

 • Dennis

  January 22, 2014 at 5:22 pm

  Dat is wel één van de betere flipcases zeg. Meeste zijn altijd lelijk en saai.

 • Esmée

  January 22, 2014 at 5:22 pm

  Wat een leuk hoesje! x

 • Manon

  January 22, 2014 at 5:38 pm

  aah wat cute!

 • Wendy

  January 22, 2014 at 10:36 pm

  Heel erg leuk hoesje. Ze hebben zoveel leuks op eBay.

 • Hilde

  January 23, 2014 at 9:15 am

  Wat ‘n ontzettend leuk en schattig hoesje! <3

 • JoanyM

  January 23, 2014 at 12:17 pm

  Die is echt vet cool! Ik heb dezelfde telefoon en heb ook net een nieuw hoesje alleen dan eentje zonder flap eraan. Ik had dit wel maar vond het vervelend met foto’s maken omdat het flapje dan voor de camera zit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post