Het Verraad van Natalie Hargrove – Lauren Kate

De mooie Natalie Hargrove droomt er al jaren van om in haar laatste schooljaar prom queen te worden. Die kans is groot: ze is populair, charmant en meedogenloost ambitieus. Dan dreigt haar ex-vriendje Justin haar perfecte plan te ruïneren. Natalie zet alles op alles om de controle terug te krijgen. Maar ze maakt een fatale vergissing…

IMG_2601_2

Natalie Hargrove heeft alles wat haar hartje maar begeert. Ze is populair, heeft een rijke vriend en ze staat op het punt om dit jaar prom queen te worden. Totdat er iemand roet in het eten probeert te gooien. En dat is, jawel, haar ex-vriendje Justin Balmer, ook wel JB genoemd. Natalie moet alles op alles zetten om alles weer onder controle te krijgen.

Na een uit de hand gelopen feestje, nemen Natalie en haar vriend Mike, JB mee naar de plaatselijke kerk. Hij is helemaal van de wereld door al die alcohol en ze binden hem daar vast aan een hek. Maar dit is een grote vergissing geweest. Als ze de volgende dag terug gaan naar JB, beseffen ze dat ze een grote vergissing hebben gemaakt.

IMG_2600_2

Dit boek ik vorige jaar tijdens het Boekenfestijn in Utrecht gevonden tussen de laatste stuks. De kaft is wel een klein beetje beschadigd maar ach, daar zie je niks van als hij in de kast staat. Ik wist niet goed wat ik er van moest vinden, maar voor een mooi prijsje besloot ik om hem uiteindelijk maar mee te nemen.

IMG_2602_2

Maar goed, mijn mening over dit boek… Tja, wat zal ik er over zeggen? Het is apart dat het hoofdpersonage uit dit boek populair is. De hoofdpersonen uit de meeste YA boeken zijn toch altijd wel het buitenbeentje. Ik kon mezelf niet erg goed inleven in Natalie omdat ze een totaal andere persoonlijkheid heeft dan ikzelf. Je eigen druk maken over een prom feestje, nee, niks voor mij, haha!

Verder vond ik het boek een beetje voorspelbaar worden zo rond de helft van het boek. Ik had al zo’n vermoeden wat er ging gebeuren en ja hoor, dat gebeurde dus ook. Ik vond het boek echter wel heel fijn geschreven.

1 Comments

  • Lyana

    January 23, 2014 at 8:00 pm

    Ik heb het boek ook een tijdje geleden gelezen en ik vond het toch nog meevallen. Wel inderdaad voorspelbaar, maar de details maken het af!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post