MAX – Smokey Eyes set

Zelf kom ik regelmatig bij de Action om te kijken of ze nog leuke koopjes hebben. Laatst zag ik dan ook dit Smokey Eyes setje van MAX. Ik was heel benieuwd of dit setje goed zou zijn dus ik besloot om hem mee te nemen.

IMG_1031

Netjes, maar wel heel goedkoop verpakt, maar je ziet wel in één oogopslag waar het om draait.

IMG_1032

Op de achterkant van de verpakking stond zelfs hoe je het setje moet gebruiken! Dit vind ik wel een leuk extraatje.

IMG_1034

Het Smokey Eyes setje bevat een mascara, een oogpotlood (wat MAX, Eye-Liner noemt) en een klein oogschaduw palletje.

IMG_1044

Ik vind het zo grappig dat MAX probeert om een duur uitziende mascara te maken. De verpakking lijkt namelijk sprekend op de mascara’s van MAX Factor. (MAX Factor – MAX.. Hmm, I see what you did there..)

IMG_1045

De mascara bevat een hard, plastic borsteltje. Wanneer je hem uit de huls haalt, is al het overtollige mascara al weg. Dit is wel een pluspunt! Hij brengt ook heel goed en geleidelijk aan, mijn wimpers zijn dan ook vrij van klontjes.

IMG_1041

IMG_1434 kopie

De pigmentatie is niet top en hij kruimelt ook best wel erg. Ik heb er dus voor gezorgd dat ik met mijn kwastje het overtollige oogschaduw goed eraf tikte. De witte kleur is mat, de grijze kleur heeft hele subtiele glittertjes en de zwarte bevat het meeste glitters. Ik heb het ook redelijk dik op mijn arm gesmeerd.

IMG_1043

IMG_1437 kopie_2

Het potlood geeft goed zwart af en is heel romig. Het handige is ook dat er een puntenslijper in de dop zit! Ja, ik vind dit best wel een goed potlood 🙂

Oogjes

En zo ziet de complete ooglook eruit! En ik moet zeggen.. ik ben best wel tevreden! Onder de oogschaduw heb ik een oogschaduw basis gebruikt, zodat de oogschaduw wat beter op zijn plek blijft zitten. Na zo’n 8 uur (op een niet actieve dag) zit alles er nog goed op. Het enige verschil wat ik merkte toen ik de oogschaduw net aanbracht, is dat hij na verloop van tijd niet meer zo heel donker is.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post