MAX – Riviera Red

MaxRedBanner

Een nagellakje voor 0,49 cent? Yes, please! Maar is de kwaliteit ook een beetje goed? Lees snel verder!

IMG_2310_2

Laatst toen ik bij de Action was, zag ik een bak liggen met een hoop nagellakjes erin voor maar 0,49 cent per stuk! De lakjes waren van het merk MAX, je weet wel, dat bekende Action make-up merk. Er zaten wel een hoop kleuren bij die ik zelf niet snel zou dragen zoals oranje of geel. Maar ik zag er ook een redelijk donkerrood lakje tussen liggen en die ging wel mee naar huis!

IMG_2312_2

Riviera Red is een normaal rood lakje, zonder glitters of andere poespas. In het flesje ziet hij er redelijk donker uit, als je hem echter op je nagels smeert, valt hij toch wat lichter uit dan ik had verwacht. Het lakje is ook een beetje waterig, maar lakt verder wel fijn als je gewoon niet probeert om er een te dikke laag op te smeren.

Op naar de swatches!

Zonder flits:

IMG_2303_2

Met flits:

IMG_2309_2

Ik draag op deze foto’s twee laagjes nagellak. Zoals je kunt zien, dekt het lakje niet redelijk goed, je ziet de topjes van mijn nagels er namelijk nog doorheen. Misschien als ik drie laagjes had aangebracht, dat hij nog net iets mooier was geweest.

Al met al ben ik best tevreden over dit lakje en al helemaal voor dat geld! De kleur vind ik mooi je moet alleen wat geduld hebben met het lakken, want de lak is nogal waterig.

13 Comments

 • Yvonne

  October 11, 2013 at 10:05 am

  Mooi lakje! Idd voor die prijs prima resultaat:)

 • Mayara Esther

  October 11, 2013 at 11:34 am

  Wauw wat een mooie kleurtje en dan voor maar 49 cent! Wel jammer dat waterige is maar voor die prijs mag ik zeker niet klagen. En leuke blog, ik vind jou schrijf manier erg leuk om te lezen. Ik ben je ook meteen gaan volgen op bloglovin’, facebook en youtube. 🙂

  1. Lieke

   October 11, 2013 at 11:43 am

   Wat super leuk om te lezen 😀 Dankjewel!

 • robin

  October 11, 2013 at 12:57 pm

  voor die prijs vind ik het een heel mooi lakje! perfect rood 🙂

 • Dani

  October 11, 2013 at 1:32 pm

  Mooi lakje! Volgens mij heb ik deze thuis ook, maar weet niet zeker haha. Voor de prijs kan je het niet laten liggen inderdaad! 🙂

 • Lies

  October 11, 2013 at 5:11 pm

  Heel erg mooi lakje en zeker voor de prijs!

 • Jana Vmh

  October 11, 2013 at 7:29 pm

  Mooi kleurtje! x

 • Elke

  October 11, 2013 at 8:43 pm

  Ik had niet verwacht dat deze nog zo fijn zou zijn, enkele jammer van de waterige structuur van de lak, maar de kleur is wel pretty!

 • Hilde

  October 14, 2013 at 9:43 am

  Mooie kleur! 🙂 Ik heb wel eens eerder de nagellak van de Action geprobeerd; die viel erg tegen helaas, maar als ik deze tegenkom neem ik ‘m zeker mee!

 • Esmée

  October 15, 2013 at 7:21 pm

  Toch een heel mooi kleurtje voor een budget lakje! x

 • Anna

  October 16, 2013 at 9:50 am

  50 cent is natuurlijk niks, altijd leuk zulke koopjes. Ik heb ook een aantal MAX lakjes die ik al heel lang gebruik en die ik echt fijn vind.
  Niet alle Action-makeup is dus rommel 🙂

 • Kim

  October 16, 2013 at 5:22 pm

  Voor die prijs is het echt een mooi lakje 🙂 Zo’n rode kleur kan ook altijd!

 • Sanne MakeUpGorgeous

  October 16, 2013 at 6:54 pm

  Ik heb deze ook al zien liggen bij de Action, maar ik twijfelde altijd of hij wel goed zou dekken. Blijkbaar wel dus de volgende keer vliegt deze in mijn winkelmandje 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post