Avril Lavigne – Let Me Go

Afgelopen week is er weer een nieuw nummer vrijgegeven van Avril’s nieuwe album!

Het nummer heet Let Me Go en is wat rustiger dan de voorgaande nummers (Here’s To Never Growing Up, Rock ‘N Roll & 17) die bekend zijn gemaakt.

Maar, Avril zingt dit nummer niet alleen! Nee, ze zingt het samen met haar man (ja, ja!) Chad Kroeger! Chad Kroeger kennen jullie misschien wel van de band Nickelback. Zelf vind ik dat dit nummer dan ook wel een beetje een Nickelback sfeertje/geluid heeft.

Toen ik Let Me Go voor het eerst hoorde, vond ik hem niet zo heel leuk. Nu ik hem wat vaker heb geluisterd, is het eigenlijk toch wel een heel mooi nummer! Ik ben zo benieuwd naar Avril’s nieuwe album! Ik denk wel dat het een stuk beter wordt dan haar voorgaande album, Goodbye Lullaby, dit album vond ik namelijk niet super. Er stonden wel een aantal leuke nummers op, maar ik had nog nooit bij een Avril Lavigne album gehad dat ik nummers skipte, omdat ik ze gewoon niet leuk vond.

Maar goed, genoeg gepraat, tijd om het nummer te gaan beluisteren!

4 Comments

 • robin

  October 12, 2013 at 12:34 pm

  ik vind het wel wat hebben maar vooral door zijn stem denk ik ;p

 • Mayara Esther

  October 12, 2013 at 1:06 pm

  Zelf ben ik niet echt fan van haar muziek, ik heb een hele andere muziek smaak dan wat zij zingt.

 • Kirsty

  October 12, 2013 at 8:38 pm

  Ik vind het wel leuk klinken, maar is niet echt mijn smaak qua muziek.

 • Lies

  October 12, 2013 at 9:48 pm

  Wat leuk dat ze een liedje met haar man heeft opgenomen! Ik vind het liedje ook wel mooi klinken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post