Kleine update over mijn blog!

In deze blogpost wil ik jullie even het één en ander vertellen over kleine veranderingen die er aan zitten te komen voor mijn blog!

Op Twitter had ik laatst al bekend gemaakt dat ik een nieuwe domeinnaam had gekocht, namelijk makeitpersonal.nl. Deze wilde ik vanaf het begin al hebben, maar was toen nog bezet. Laatst zag ik dus dat de domeinnaam eindelijk vrijgekomen was dus heb ik hem gelijk gereserveerd. Helaas komt hier ook bij kijken dat ik een heel nieuw pakket moet kopen voor mijn blog (hier had ik even niet bij stilgestaan). Ik krijg dus ook een nieuw e-mailadres dus heb ik gisteren even alle belangrijke emailadressen van relaties opgeslagen. Zo kan ik, als ik eenmaal ben overgestapt, iedereen even mailen dat ik een nieuwe emailadres + nieuwe link heb.

Afgelopen zondag heb ik van heel mijn site een laatste back-up gemaakt en daarom verschijnen er de komende dagen ook even geen blogjes online. Ik ga vanavond weer naar mijn ouders toe en ik wil graag samen met Dennis dit alles regelen voor mijn blog, om te voorkomen dat ik straks alles fout doe, haha :’D Maar hij werkt fulltime dus moet ik hem in de avonden altijd even stelen om mij te helpen \o/ Dus misschien wordt dit morgenavond (al denk ik dat ik niet heel vroeg thuis ben), en anders donderdag.

Ik hoop dat ik dankzij deze overstap wat beter gevonden kan gaan worden op zoekmachines als Google, want ik merk nu, dat ik dat totaal niet wordt door de onhandige link. Ook moet ik daarna even kijken hoe het precies met mijn SEO zit, want die werkt op de één of andere manier niet meer? Super vreemd, misschien dat het wel aan deze versie van WordPress ligt ofzoiets.

Ook moet ik nog even uitvogelen hoe dat dan met Bloglovin’ zit, dus als iemand hier verstand van heeft – let me know!

Maar goed – dan weten jullie dit in ieder geval! Ik zal sowieso bekend maken via Social media wanneer ik overgestapt ben!

10 Comments

 • Emmy

  March 8, 2016 at 5:34 pm

  Nice! Je moet bloglovin’ gewoon even een mailtje sturen met je nieuwe link, dan zetten zij alles voor je over! 🙂

  1. Lieke

   March 8, 2016 at 5:47 pm

   Ah, thanks 😀

 • Jet

  March 8, 2016 at 5:40 pm

  Leuk! Ik heb me nooit echt geërgerd aan de link, maar soms was hij wel een beeeeetje lang, en als het beter is voor je SEO, is het wel een goed idee. Grappig dat hij nu wle beschikbaar is, haha!

  1. Lieke

   March 8, 2016 at 5:48 pm

   Ik ergerde me er echt best wel veel aan, haha :’D En ja inderdaad! Ben zo blij dat ‘ie eindelijk beschikbaar was ^^

  2. Lieke

   March 8, 2016 at 5:48 pm

   Ik ergerde me er echt best wel veel aan, haha :’D En ja inderdaad! Ben zo blij dat ‘ie eindelijk beschikbaar was ^^

 • Thyrze

  March 8, 2016 at 8:05 pm

  Succes met het overzetten!

 • Jaike

  March 8, 2016 at 10:53 pm

  Je moet je nieuwe blog claimen met Bloglovin en dan kan je add new blog doen en tadaa! Maar succes ermee!

 • zwartraafje

  March 9, 2016 at 8:44 pm

  Leuk dat je een eigen domeinnaam krijgt. Eigenlijk vind ik het ook wel grappig dat jouw vriend je ook helpt met je blog. Mijn echtgenoot heeft me jaren geleden geholpen met het opstarten van een site. Ondertussen heb ik zijn hulp minder vaak nodig. Maar als er iets misloopt met de blog of site is hij toch de eerste naar wie ik ‘Heeeeelp’ roep. 🙂

  1. Lieke

   March 9, 2016 at 9:25 pm

   Ik heb al een eigen domeinnaam ;D Maar nu krijg ik weer dus een nieuwe! En ja, ik roep ook altijd om hulp, haha xD Hij heeft er heel veel verstand van dus dat is wel handig ^^

 • Jinn

  March 10, 2016 at 9:29 am

  Aaah leuk, succes met de overstap!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post