Ik ga uit huis!

PersoonlijkeUpdate01

Even een persoonlijke update over mijn leven, want dat mag wel zo eens in de zoveel tijd (al doe ik het bijna nooit :’D). Maar ik dacht misschien dat jullie dit wel even moeten weten, dat het begin september waarschijnlijk wat rustiger gaat zijn op mijn blog en Social Media want – ik ga verhuizen!

Ik ben nu drieëntwintig jaar oud en ik heb nog nooit op mezelf gewoond, ik heb tot de dag van vandaag bij mijn ouders thuis gewoond, in Roosendaal. Natuurlijk wilde ik al een hele poos samen gaan wonen met mijn vriend, Dennis, maar we hadden, simpel gezegd, het geld er niet voor. Plus, Dennis liep telkens stage in een andere stad, dus dat was ook niet erg handig. Ik had zelf geen vaste baan toen ik afgestuurd was en nu Dennis afgestudeerd is en werk heeft gevonden is het eindelijk zo ver – we gaan samenwonen!

Als alles goed blijft gaan, zal ik nooit weten hoe het is om in mijn eentje ergens te wonen. Niet dat ik hiermee zit, want ik hou er niet zo van om alleen in een huis/appartement of whatever te zitten. De gedachte alleen al om álles zelf te moeten doen, daar word ik gewoon een beetje bang van, haha! Maar nu kan ik na zo’n anderhalve maand zoeken zeggen dat we een leuk appartementje gevonden hebben in Breda! Of, eerlijk gezegd, is het een grote studio voor twee personen. We hebben een eigen keuken, douche en wc maar de was -en droogtrommel moeten we gaan delen met onze huisgenoten. Per 1 september is hij beschikbaar trouwens, dus dan kunnen we alles over gaan verhuizen. Oh, en het is in Breda dus als je in de buurt bent – kom gerust even hoi zeggen ;D En het is dicht bij het station, dus ik kan altijd nog even snel op de trein springen om naar huis te gaan want ik denk toch wel dat ik het ga missen. Alhoewel ik er natuurlijk ook heel veel zin in heb om met Dennis samen te gaan wonen. Maar we kunnen geen huisdieren houden daar dus even met alle fluffy beestjes knuffelen doet me ook altijd wel goed <3

NoordBrabantFabulous

We gaan bij de fabulous unicorn wonen~

Het is een ruimte van 45m2 waar we gaan wonen en ik zit er nu al over te denken waar ik in godsnaam al mijn boeken kwijt moet D: Nee, maar, even serieus; ik denk niet dat ik alle troep (lees: alle mooie fandom spullen, boeken en manga’s uit mijn kamer) uit mijn kamer mee kan nemen aangezien Dennis natuurlijk ook nog wat spullen heeft die hij mee wilt nemen – al is dit lang niet zoveel als dat van mij ^^” Mijn ouders maken er allemaal al grapjes over of dat ze een stuk of vijf vrachtwagens in moeten huren om al mijn spullen te verhuizen :’D

Maar dit is nog niet alles; ik zag namelijk bij Nedgame een vacature open staan voor verkoopmedewerker (20 uur per week) in het filiaal in Tilburg! Nu ik zelf ook wat geld binnen wil brengen, ben ik dus op zoek naar een baan en heb ik daar gesolliciteerd. Het duurde even voordat ik de perfecte sollicitatie brief had geschreven, maar uiteindelijk was ik er erg tevreden over. And guess what? Ik mag op sollicitatiegesprek komen 😀 De gesprekken vinden eind augustus plaats, dus ik heb nog even tijd om me daarop voor te bereiden. Dat is in ieder geval alweer een stapje dichter in de buurt. Nu maar duimen dat alles goed gaat en ik straks tussen de games kan gaan werken <3 Mensen aansporen om een Playstation 4 aan te schaffen met Tales of Zesteria en zo~

Hopelijk vonden jullie het leuk om deze persoonlijke update te lezen. Nu weten jullie wat er zoal gebeurd in mijn leven op dit moment :3 Als je meer persoonlijke updates over mijn leven wilt weten, laat het even achter in de comments – dan weet ik dat 😀 Want meestal heb ik het gevoel van; Oh, ik praat zoveel over mezelf misschien is dit een beetje egoïstisch D: Terwijl ik bij anderen dat gevoel nooit heb en het eigenlijk altijd heel leuk vind om persoonlijke updates te lezen.

29 Comments

 • Emmy

  August 11, 2015 at 8:49 am

  Succes met je gesprek! En Breda is een mooie stad 😀 (en lekker goed bereikbaar!)

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:41 pm

   Bedankt! En ja ik vind Breda ook echt een hele mooi stad 😀

 • Anneke

  August 11, 2015 at 8:57 am

  Werken bij Nedgame lijkt me echt wat voor jou. 😀 Succes met je gesprek!
  En wat leuk dat jullie gaan verhuizen & samenwonen. ^^

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:42 pm

   Haha ja, lekker tussen de games 😀 En dankjewel!

 • Karlijn

  August 11, 2015 at 9:07 am

  Succes met de sollicitatie! Klinkt als een erg leuke baan voor jou 🙂

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:42 pm

   Bedankt!

 • sammie

  August 11, 2015 at 9:27 am

  Ik ben altijd dol op dit soort berichten dus van mij mag het vaker hoor 🙂 Super leuk dat jullie gaan samenwonen! Spannend!!

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:43 pm

   Haha, ik zal het onthouden 😀 En jaaa, heel erg spannend!

 • Lies | Louwerke

  August 11, 2015 at 9:44 am

  WIeeeeeeh! I’m so excited! 😀
  En ik kom sowieso een keertje langs als dat mag, super leuk!

  Ga je ook een interieur blogpost maken? 😀

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:43 pm

   Natuurlijk mag dat! Interieur blogpost klinkt als een leuk idee :3 Ik zal je in ieder geval up to date houden via mijn blog, haha ^^

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  August 11, 2015 at 10:22 am

  Wat een goed nieuws en heel veel succes bij je sollicitatiegesprek! 😀

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:44 pm

   Dankjewel!

 • diana

  August 11, 2015 at 10:27 am

  Altijd leuk om een persoonlijke blog te lezen! Ook ik wens je veel succes met het gesprek!! En ben heeeel erg benieuwdhoe jullie plekje er uit komt te zien!!!!

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:44 pm

   Dankjewel! Ik zal er zeker te weten wat foto’s van plaatsen ^^

 • zwartraafje

  August 11, 2015 at 10:28 am

  Hihi, dat wordt puzzelen om al jullie meubels en fandom-spulletjes te kunnen plaatsen. Hopelijk heb je net als ik ook vrij vaak Tetris gespeeld. 😉

  Ik ga alleszins voor je duimen eind augustus!

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:45 pm

   Haha :’D Ik heb inderdaad ook vaak Tetris gespeeld, dus dat moet wel goed komen hopelijk! En bedankt 😀

 • Rowan

  August 11, 2015 at 12:16 pm

  Wat leuk voor jullie! Ik ben benieuwd naar alle uithuis-posts haha 😀

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:45 pm

   Yay! Ik zelf ook, haha xD Even bedenken wat ik er precies over wil gaan schrijven :3

 • Marcia

  August 11, 2015 at 1:10 pm

  Super leuk dat jullie gaan samenwonen! Gefeliciteerd! Mijn vriend en ik zitten momenteel in dezelfde situatie, dus ik vind het heel leuk en herkenbaar om zulke persoonlijke updates te lezen 🙂

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:45 pm

   Bedankt! Als je nog tips hebt – kom maar op, haha 😛

 • Lindsey Welters

  August 11, 2015 at 1:18 pm

  Heel veel succes met je sollicitatiegesprek! Ik vind het persoonlijk altijd wel leuk om privé digetjes te lezen van andere bloggers! 😀 zo leer je ze een beetje beter kennen.

  1. Lieke

   August 11, 2015 at 8:46 pm

   Dankjewel! En ja, ik eigenlijk ook wel, haha 😛 Ik zal regelmatig updates posten ^^

 • Martine

  August 11, 2015 at 9:10 pm

  Heeeeeel veel succes met verhuizen en de sollicitatie! Laat weten hoe het is gegaan :3

 • Katja

  August 12, 2015 at 12:35 pm

  Veel succes met alles! En vergeet niet om ervan te genieten!

 • Linda

  August 12, 2015 at 4:32 pm

  Wat leuk! Klinkt als een ideale plek 😉 Succes met de sollicitatie, maar die moet goed gaan want zo te lezen ben je er enorm enthousiast over!

 • Moveria

  August 12, 2015 at 5:28 pm

  Wat leuk dat je gaat verhuizen! Voor het eerst op jezelf is enorm spannend, maar eigenlijk altijd een goede stap. Als je nog verhuis- of samenwoontips nodig hebt, kijk dan even op mijn site!

 • Bibiane

  August 12, 2015 at 10:21 pm

  Wat leuk, gaan samenwonen! Ik woon nu al anderhalf jaar ongeveer alleen alleen en op de technische dingen na bevalt het ook wel… Meestal 🙂 Soms mis ik ook wel eens iemand om mee te praten. Breda lijkt me wel een fijne stad, ik kom er vooral om te shoppen eigenlijk

 • Renée

  August 15, 2015 at 4:31 pm

  Super leuk dat jullie gaan samenwonen en veel succes met je sollicitatiegesprek!

 • julian

  April 22, 2021 at 11:59 am

  van harte gefeliciteerd! Breda is een leuke gezellige stad hoor, ik weet zeker dat je het naar je zin zult hebben daar!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post